Az életnek csak akkor van értelme, ha minden napot tartalommal töltünk meg?
Figyelt kérdés
Különben csak tengés-lengés az egész?2022. ápr. 10. 13:17
2/9 anonim válasza:
Adj te értelmet az életednek, hogy olyan tartalommal töltöd meg, ami a legjobb számodra
3/9 anonim válasza:
Néha a tengés-lengés a tartalom, kb.ben nagyon fárasztó lenne az élet.
5/9 anonim válasza:
Önáltatás hogy az életnek lenne értelem. Se így se úgy semmi értelme sincs.
Lehet állítólagosan FONTOS tartalmas életet élni (szegények segítője, miniszterelnök , mentős stb) meg lehet körözött bankrablónak is lenni, se ennek se annak értelme semmi.
Az életnek NINCS ÉRTELME.
6/9 A kérdező kommentje:
5: Hát te nagyon szomorújózsi vagy....
2022. ápr. 10. 14:41
7/9 anonim válasza:
az lehet de még mindig jobb így mint áltatásban élni hogy hűű de fontos vagyok meg HAGYOK VALAMIT MAGAM UTÁN. lóf***sz.
MInd semmitérő szarok vagyok mind. Még azok is akik NAGY EMBEREKNEK hiszik magukat (ld Bill Gates, elnökök, Elon MUsk, OV stb...) ők is ugyanaz a semmitérő nulla alakok.
Megdöglenek a világ meg se rezdül a halálukra.
8/9 A kérdező kommentje:
7: Rendben jár a keksz..
2022. ápr. 10. 14:46
9/9 anonim válasza:
2-es vagyok, és amellett teljesen egyetértek az 5-össel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!