1/11 anonim válasza:
Béke és nyugalom. Rendes munkahely és a szabadidő aktívan eltöltése, de ezutóbbi személyfüggő. Van aki a szabadideje egy részét videójátékkal tölti, van aki sétál, stb..
2/11 anonim válasza:
Én még nem találtam meg...valaki családot alapít és az, nekem valahogy ez nem jön be. Én csak szeretnék boldog lenni mondjuk egy brazil parton iszogatni, kefélni, kokózni egésznap meg inni :D
Ha megunnám akkor meg talán el kezdenék jobban foglalkozni a Bibliával, mert annak ellenére az is érdekel hogy ezeket írtam.
3/11 anonim válasza:
az hogy megtaláljam a helyem végre valahára..
5/11 anonim válasza:
Négyes, ez aztán a legfontosabb dolog az életben, mi?
6/11 anonim válasza:
5
Nekem igen. Próbáltam a karriert a nyugalmat a családot, egyik sem tett annyira boldoggá mint a dugás.
7/11 anonim válasza:
Cselekedni, dolgozni, értelmes tevékenységeket tenni.
8/11 anonim válasza:
Az, hogy apró dolgokkal, de jobbá tegyem mások életét.
9/11 anonim válasza:
Tanulni, küzdeni, felállni, szeretni
10/11 anonim válasza:
#5 az ilyennek úgy behúznék egyet soha többet nem kellne fel, Gratula, hogy rohadna meg az a sok perverz ember komolyan már. Mi f*sz*rt számít mindig az a rohadt dugás nélküle már nem lehet élni vagy mi a rák? Én nem azt mondom hogy ne dugjon de mi már hogy az az egész élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!