Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melóhelyen mindig mellé megy...

Melóhelyen mindig mellé megy a wc-nek a faradt olajam, miért?

Figyelt kérdés

Hát, nem tudom jó topike, de már ciki, ki kell írjam. Dolgozok akkor néha elmegyek wc-re pisilni, nem akarok ráülni, végső soron a teremtő ugy gondolta, hogy kapok külső nemi szervet, csak elnézte , elszámolta magát negatív értelemben, vehetjük úgy is, hogy kicseszett velem. Mindig mellé megy a vizelet, olyan ciki, hogy piszoarba nem tudok beletalálni, angol wc-be sem hiába fogom meg wc papírral a nemi szervem akkor is méreteiből kifolyólag képtelen nem kicsöpögni. Fel kell töröljem wc papírral, és ha mellettem a fülkébe valaki nagy dolgot intéz azt látja, hogy törölgetem a padlót. Itthon ülve végzem, mert ez tiszta, munkahelyi nem, van aki wc deszkára pisil, de a felső részére.

Ha ez kiderül, gondolom nem kell mondani milyen szánalmasan fognak rám nézni. Jó munkahely, fizetés átlag feletti, van szép-kártya juttatás, teljesen be vagyok jelentve.. 28 éves vagyok, de szóba sem jöhet más munkahely. :( Ha kiderül akkor viszont majd reszketve kell jönnöm.

ma 08:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Mert kislány vagy
ma 09:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Skill issue.

Amúgy akkor használd ülve. Nem tudok erre mit mondani.

ma 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
mert béna vagy és nem tudod használni
ma 09:28
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
akkor szenvedj. HA akkora az egod , hgy még így se ülsz rá inkább akkor nyöszörögj. Esetleg ne várd meg amíg nagyon kell, de miért nem lehet ráülni a wc-re?
ma 09:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg,ne csak lóbáld!
ma 09:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A másik kérdés: a saját tested része, miért wc papírral fogod meg? Ennyire félsz tőle?
ma 10:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelni sem tudom, hogy miért nem bírsz beletalálni abba a rohadt nagy lyukba. Ez nonszensz.

Azt se értem miért papírral fogod meg a farkad.

ma 10:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy sokkal normálisabb hogy fel is törlöd utánna mint hogy pisisen hagyjod össze vissza.

Legalábbis lányként nem érdekel ki hogy pisil . De az hogy pisisen hagyjod ott vagy nem az szerintem fontos

ma 10:36
 9/15 A kérdező kommentje:

Mert hiába mosom meg a kezem mielött megyek wc-re megfogom az ajtót akkor az is lehet bacis és én nem fogom meg csupasz kézzel.

Pisis wc ülőkére nem merek ráülni.

De volt olyan is, hogy a wc ülőke és a csésze közötti lyukon ment ki a víz(elet) az nagyon kínos. :(

ma 10:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ti wc felett guggolni nem tudtok?
ma 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!