Melóhelyen mindig mellé megy a wc-nek a faradt olajam, miért?
Hát, nem tudom jó topike, de már ciki, ki kell írjam. Dolgozok akkor néha elmegyek wc-re pisilni, nem akarok ráülni, végső soron a teremtő ugy gondolta, hogy kapok külső nemi szervet, csak elnézte , elszámolta magát negatív értelemben, vehetjük úgy is, hogy kicseszett velem. Mindig mellé megy a vizelet, olyan ciki, hogy piszoarba nem tudok beletalálni, angol wc-be sem hiába fogom meg wc papírral a nemi szervem akkor is méreteiből kifolyólag képtelen nem kicsöpögni. Fel kell töröljem wc papírral, és ha mellettem a fülkébe valaki nagy dolgot intéz azt látja, hogy törölgetem a padlót. Itthon ülve végzem, mert ez tiszta, munkahelyi nem, van aki wc deszkára pisil, de a felső részére.
Ha ez kiderül, gondolom nem kell mondani milyen szánalmasan fognak rám nézni. Jó munkahely, fizetés átlag feletti, van szép-kártya juttatás, teljesen be vagyok jelentve.. 28 éves vagyok, de szóba sem jöhet más munkahely. :( Ha kiderül akkor viszont majd reszketve kell jönnöm.
Skill issue.
Amúgy akkor használd ülve. Nem tudok erre mit mondani.
Elképzelni sem tudom, hogy miért nem bírsz beletalálni abba a rohadt nagy lyukba. Ez nonszensz.
Azt se értem miért papírral fogod meg a farkad.
Amúgy sokkal normálisabb hogy fel is törlöd utánna mint hogy pisisen hagyjod össze vissza.
Legalábbis lányként nem érdekel ki hogy pisil . De az hogy pisisen hagyjod ott vagy nem az szerintem fontos
Mert hiába mosom meg a kezem mielött megyek wc-re megfogom az ajtót akkor az is lehet bacis és én nem fogom meg csupasz kézzel.
Pisis wc ülőkére nem merek ráülni.
De volt olyan is, hogy a wc ülőke és a csésze közötti lyukon ment ki a víz(elet) az nagyon kínos. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!