Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rendezzem ezt le, elmondjam milyen rosszul esett, vagy csak szimplán ne reagáljak többet?
Megismerkedtem egy 26 éves lánnyal, én 3 évvel vagyok idősebb. Úgy éreztem minden jól alakul, naponta beszéltünk telefonon, így éreztem hogy itt az ideje az első igazi randinak. Meghívtam egy nívós étterembe, ami annyira nem túlzsúfolt, kellemes hely, beszélgetni is lehet.
A végén kikértem a számlát, de jeleztem, hogy el kell mennem a mosdóba.
Amikor visszajöttem a lánynak háttal, ő nem vett észre egy nagyon "érdekes" beszélgetésnek lettem akaratlanul fültanúja.
"Persze semmi kulönös legalább ettem egy jót, húzom ameddig lehet így ezzel azzal, na majd holnap részletesebben nost nem tzdom"
Mikor észlelte hogy visszaértem zavartan lecsapta, majd valami kivehetetlen magyarátkodásba fogott.
Bunkóság vagy sem, nem vittem haza kocsival, pedig az volt az eredeti tervem (nem szex miatt csak a gesztus maga).
Jólszituált vagyok, nem ver földhöz sgy éttermi szánla, de azért kihasználható bankautomatának se nézzen senki.
Mire hazamentem üzenetek fogadtak tőle, úgy hagytan olcasatlanban.
Szerintetek hogy reagáljam le?
Mármint persze ebből a kapcsolatból nem lesz semmi, de megírjam neki ezt vagy csak hagyjam az egészet?
Az első válaszom nőként is az, hogy nem érdemli meg, hogy ezek után még te foglalkozz vele.
De ha úgy gondolod, hogy segít a lezárásban írd meg neki, hogy hallottad, és neked erre nincs szükséged, vegyen mást hülyére.
Ha nem polgárpukkasztó kamu a kérdés akkor én egyszerűen ghostolnám. Ne indokold neki miért. Nem érdemli meg. Ha stratégiai játéknak gondolja azt hogy másokkal játszik, akkor ne segítsd több információhoz. Lehet a pillanatban jó érzés lenne "beolvasni", de lelkiismeretére nem tudsz hatni. Azt éred el vele hogy a következő áldozatnál odafigyel és nem hibázik.
Ghost és kész. Ettél egy jót. Kifizetted az árát hogy tudod hogy ez egy szemét ember. Még kedvezményt is kaptál hogy elszólta magát. Ghosting és meg van oldva. Tíltani se tíltanám csak ghostolnám.
Ahogy gondolod, mindenkinek másra van igénye.
Én elmondanám, ami kikívánkozik.:)
Nőként azt gondolom, hogy ez a helyzet nem érdemli meg a folytatást.
A helyedben én is megírnám, hogy hallottad a beszélgetést, és ennyi volt.
Annyi esze lehetett volna, hogy nem ott helyben telefonál erről... Szóval még buta is.
De így szerencséd volt, hogy hamar kiderült minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!