Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy rendezzem ezt le, elmondj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rendezzem ezt le, elmondjam milyen rosszul esett, vagy csak szimplán ne reagáljak többet?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy 26 éves lánnyal, én 3 évvel vagyok idősebb. Úgy éreztem minden jól alakul, naponta beszéltünk telefonon, így éreztem hogy itt az ideje az első igazi randinak. Meghívtam egy nívós étterembe, ami annyira nem túlzsúfolt, kellemes hely, beszélgetni is lehet.

A végén kikértem a számlát, de jeleztem, hogy el kell mennem a mosdóba.

Amikor visszajöttem a lánynak háttal, ő nem vett észre egy nagyon "érdekes" beszélgetésnek lettem akaratlanul fültanúja.

"Persze semmi kulönös legalább ettem egy jót, húzom ameddig lehet így ezzel azzal, na majd holnap részletesebben nost nem tzdom"

Mikor észlelte hogy visszaértem zavartan lecsapta, majd valami kivehetetlen magyarátkodásba fogott.

Bunkóság vagy sem, nem vittem haza kocsival, pedig az volt az eredeti tervem (nem szex miatt csak a gesztus maga).

Jólszituált vagyok, nem ver földhöz sgy éttermi szánla, de azért kihasználható bankautomatának se nézzen senki.

Mire hazamentem üzenetek fogadtak tőle, úgy hagytan olcasatlanban.

Szerintetek hogy reagáljam le?

Mármint persze ebből a kapcsolatból nem lesz semmi, de megírjam neki ezt vagy csak hagyjam az egészet?

ma 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én még a számla ráeső részét sem fizettem volna ki...
ma 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

11

Igen... azért ez is nagy dolog volt! Hogy a viselkedése ellenére sem hagytad kakiban, álltad a szavad hogy meg van hívva. Jó, hogy vannak még normális, úriemberek!

És akkor innentől fel is út, le is út a hölgynek.

ma 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak pofátlan nők.. elegen sajnos. N
ma 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként így hirtelen nem is tudnék étteremben randizni. Zavarban lennék nagyon kajálás közben ismerkedni, beszélgetni. Sose értettem mi ebben az élvezet. Persze szép gesztus, csak sajnos direkt erre mennek rá, hogy lehúzzák a férfit legalább egy jó kajával. Nekem bőven megfelene egy laza kávézás is.

De ez a csaj egy igazi paraszt, én nem írnék neki semmit. De te döntöd el.

Pont ezért elég a kávézás vagy sütizés is az első pár alkalommal. Így aki pénzes zsákra vágyik, hamar le fog kopni. Akinek pedig szimpi leszel pl a 3. randi után is, akkor már lehet éttermezni akár. Ez csak az én véleményem.

Mi anno párommal mikor ismerkedtünk, mindig lementünk este autóval a folyó partra romantikázni. Oda felé bementünk a helyi kis boltba pár üdítőért és ennyi. Igaz, mi ilyen egyszerű lények vagyunk, de már 17 éve együtt.

ma 17:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ne reagálj rá.
ma 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez a szokásos nőgyalázó, nőket lejáratú kamu sztori.

De ha mégsem: Miért kell első randin étterembe, pláne nívós étterembe vinni egy random csajt? Bőven elég lett volna egy kávé, esetleg egy kávé-süti valahol.

ma 18:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Amit a #2-es írt, megmondod hogy véletlenül fültanúja voltál a társalgásának, s ezek után nem gondolod hogy nektek bármi közös dolgotok lenne egymással.

S ne puccos étterembe menj randizni. Első találkozóra simán megfelel egy szimpla kávézó, cukrászda, teázó ahol le tudtok ülni beszélgetni.

ma 18:49
 18/19 A kérdező kommentje:

16:

Nem random "csaj", komolyan terveztem vele.

Semmi okom lejáratni egyik nemet sem, ezt a részét nem is tudom hova tenni a válaszodnak.

Egyébként válaszoltam neki, megírtam, hogy köszönöm, de szerintem nem egymást keressük, részemről ennyi volt.

Erre jött egy olyan üzenet tőle, hogy "miért is mert nem hagytam magam kihasználni, első alkalommal szexre' (?)

Még csak utaást se tettem erre, de még ha ebbe az irányba mentem is volna el, a telefon után attól is elment volna a kedvem. Erre már nem írtam semmit, remélem itt a vége. Ha nem akkor majd letiltom, és ennyi.

Egyébként mindenkit felpozitivoltam, csak kíváncsi voltam ki hogyan járna el, ha vele történne egy ilyen.

ma 19:15
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 tehát még szociopata is. Az aki sosem ismeri el a saját hibáját, egyből a másikat kezdi el hibáztatni - ha úgy hozza akkor mondvacsinált - okokkal. Jobban is jártál, hogy nem jöttél vele össze!
ma 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!