Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy rendezzem ezt a szomszéddal?

Hogy rendezzem ezt a szomszéddal?

Figyelt kérdés
Panelban lakok, előtte van egy kis játszótér, ami körbe van véve még egy jó pár panellal. Unatkoztam, meg most csináltam meg az érettségit, megyek egyetemre is, mondom most ünneplek, 1 hétig iszok. Írtam az egyik haveromnak, hogy jöjjön ő is. Lementünk, vettünk 4 deka töményet meg egy csomó bort, gondoltuk alapozgatunk, majd megyünk vmi kocsmába. Játszótéren már eléggé berúgtunk, hangoskodtunk már egy ideje, ki is szóltak hogy menjünk arrább mert rendőrt hívnak, akkor elindultunk a kocsmába ami legközelebb van. Mikor odaértünk megláttuk a szomszédot, 3 haverjával ivott ő is, köszöntünk majd leültünk az egyik asztalhoz, majd ittunk tovább. Volt a szomszéd társaságába egy full részeg pali, aki nagyon politizált, rendesen tőle zengett a kocsma, ilyen Jakab Péter stílust kell elképzelni, egyfolytában pörgött a nyelve és szidott mindenkit, csak ő volt a jó, bele is kötött nem egy emberbe. Én csak nevettem rajta, de a haver már ideges volt nagyon. Majd hirtelen odaszólt a szomszéd hogy menjünk oda hozzájuk azt italozzunk együtt. Nem akartunk de gondoltuk 1 italt megihatunk, majd valami ürüggyel elmegyünk. Nem kellett 3 perc és megtörtént a baj, a politikus gyerek elkezdett kötekedni velünk, többi próbálta csitítani de nem ment, ekkor a haver elküldte a fszba, megmondta neki ha ekkora nagy ember lenne nem itt osztaná az észt hanem a parlamentben, én meg elkezdtem ezen röhögni, majd felállt a csávó és beleállt az arcomba. Mivel hulla részegek voltunk így nem a legjobb módon reagáltuk le, rálöktem majd bevertem neki, ami után elesett. A másik 2 is jött felém, a szomszéd próbálta lefogni őket, de a haver valamiért őt verte telibe, majd lett ott egy verekedés, ütött mindenki mindenkit. Ott hibáztam hogy a földön fekvő szomszédomat rúgdostam a földön, majd miután nyertünk elfutottunk egy helyre, ahol tovább ittunk kb este 3ig. Majd másnap anyámék elkezdtek engem kérdőre vonni hogy ez miért volt, elmondtam nekik ugyan ezt, annyit mondtak kérjek bocsánatot. Hogy álljak oda elé, mit mondjak? Persze tudom hogy valszeg lesz ennél nagyobb bajom is, elvileg megtörtént a feljelentés, de nem hiszem hogy sitt lesz, hiszen nem mi kezdtük el

2022. jún. 19. 20:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon ciki!😄😄😄
2022. jún. 19. 21:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Odaállsz elé és elmondod, hogy sajnálod a történteket. Ennyi. Másképp ezt nem nagyon lehet csinálni.

Azért remélem valami tanulság lecsapódott a fejedben.

2022. jún. 19. 21:11
 3/23 A kérdező kommentje:
1 Környékünkön egy átlagos szombat xd
2022. jún. 19. 21:13
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek után tényleg csak egy dolgot tehetsz: becsöngetsz hozzá, és elnézést kérsz először is a zavarásért, aztán azért, hogy az este olyan szarul reagáltatok. Nagyon reméled, hogy nem esett senkinek baja, és nagyon bánod a dolgot. Sajnos nem tudod meg nem történtté tenni az estét, de ha bármiben segíteni tudsz, akkor szóljon nyugodtan.

És hát eléggé be voltál állva, de arra tisztán emlékszel, hogy a szomszéd nagyon próbálta menteni a helyzetet, ezt szeretnéd megköszönni neki, és tényleg nagyon sajnálod, hogy ez történt.

2022. jún. 19. 21:17
 5/23 anonim ***** válasza:
80%

"nem mi kezdtük el"

De ti ütöttetek először.

2022. jún. 19. 22:51
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Jó kis esti mese hogy a 2 kis kamasz sz.rrá vert mindenkit a kocsmába :D
2022. jún. 20. 06:01
 7/23 anonim ***** válasza:
53%
Szeringem ezek után ne menj oda
2022. jún. 20. 08:15
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
nyilván te ennyivel alapozgatsz érettségi után, szerintem két sörtől már borulnál az árokba, ha pedig megütnél valakit eltörne a csuklód
2022. jún. 20. 08:37
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Aha, persze, szerintem túl sokat nézted a Tango és Cash-t, és kitaláltál egy ilyen blőd sztorit, hogy nyertetek ennyi ember ellen tizenévesen, persze, majd valamikor talán elhiszi valaki itt.
2022. jún. 20. 16:04
 10/23 anonim ***** válasza:
4 embert elvertetek ketten, 18-20 évesen?
2022. jún. 21. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!