Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Titkon szeretitek a...

Lányok. Titkon szeretitek a valentin napot?

Figyelt kérdés
Vágytok meglepetésre a párotoktól? Ti mivel lepitek meg?
ma 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidegen hagy.
ma 20:04
 2/10 Metionin ***** válasza:
100%
Nem, nem érdekel se titkon se nyilvánosan. Nem tartjuk, el is szoktuk felejteni hogy van, főleg én mióta otthonról dolgozom és nem látom pl. a kirakatokban.
ma 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor van a szülinapom.

A pasimnak meg egy nappal utána, szóval ezt szépen összehoztuk. XD

ma 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Titokban sem érdekel. Nem csak ezen az egy napon szeretjük egymást.
ma 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, nem is titkolom 🤪
ma 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem tartjuk. Van évfordulónk, azt meg szoktuk ünnepelni valami kedves programmal.
ma 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szeretem. De csak mert lehet valamit várni végre, így a tél végén. Karácsony után olyan üresseget érzek mindig, ez a Valentin nap szerintem egy kicsit kimozdít ebből.

Pl. Szeretek ilyenkor Valentin napi sütit venni, szeretek virágot kapni, szeretek rózsaszín felsőt felvenni. Csak mert jól esik a lelkemnek, hogy végre történik vmi.

ma 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs bajom vele, nem utálom megrögzötten, de nem is zsongok be tőle. Ha aznap épp ráérünk, akkor csinálunk valami programot (étterem, kirándulás, közös sütés, ilyesmik), ha nem, akkor meg el is felejtődik.
ma 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, mert akkor már szinte tavasz van.
ma 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vált ki belőlem különösebb reakciót. Bár ilyenkor elég sokféle különleges, limitált édességet pakolnak a boltok polcaira, azok tudnak finomak lenni.
ma 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!