A legtöbb ember csak úgy van a számunkra.
Lényegtelenek.
Miért is kellene szeretni mindet? Kapcsolatot sem kell velük tartani.
A pékségben lévő eladót sem szeretem, de nincs vele semmi bajom-.
Akiket pedig szeretek azok igencsak közelálló személyek.
Nem.
Nem akarok beképeltnek tűnni, én sem vagyok különleges, de a legtöbb ember egy rosszindulatú buta ostoba tuskó aki semmilyen szerethető oldalát nem mutatja. Pedig nem gondolom azt sem, hogy valaki csak jó lenne, valaki csak rossz. Magamat sem tartom túlzottan jónak vagy szerethetőnek, de amiket néha látok a világból, az komolyan elgondolkoztat azon, hogy tényleg megéri-e része lenni.
Nem, viszont kedvelhetek közülük némelyeket, viszont egyikükhöz sem kötődöm.
Az a tapasztalatom ugyanis, hogy a nagy szeretetbe viszont bele lehet bukni.
Az életben taktikusan igyekszem jàtszani. Nem bízok senkiben, még életem szerelmével szemben is kritikus, óvatos leszek. Nagymamám mondta: "nem lehet tudni, hogy kiben mi lakozik".
Egyébként meg, ha olvassátok a híreket, abban egészen döbbenetes dolgokat hoznak le: hogy pl. pàrok is mit művelnek egymással.
Egy férfi féltékenységből leszúrta a feleségét:
Itt pedig egy nő csinálta ugyanezt, leszúrta a férjét, féltékenységből:
Na, akkor bízzak meg a saját páromban?
Gondolom ezek is úgy házasodtam, hogy azt gondolták: "áh, de hogy, az pasija/csaja ilyet nem tenne".
Aha. Hát, látjuk mennyire nem.
:-/
#5 voltam
Összességében nem, azonban akadnak kivételek is.
Gimis osztályom óta elég sok változás történt bennem az emberek irányába, jó és rossz értelemben is, azelőtt szerintem a "semleges/közömbös" szót mondtam volna válaszként.
6# Nem bízol a saját párodban, mert ilyen cikkekkel azonosulsz.
Bolond aki veled szóba állt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!