Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy összességében, szeretitek...

Úgy összességében, szeretitek az embereket?

Figyelt kérdés

nov. 26. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös nagyijának maximálisan igaza volt. A legmocskosabb, legaljasabb emberek az életem során a bűbájosan mosolygók, mézesmázosok voltak.

Megtanultam, hogy nem az ugató kutyától kell félni, hanem a hízelkedőtől.

nov. 26. 16:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg szingli vagyok. De ha lesz újra párom, akkor kizárt, hogy 100%-os bizalmat adjak neki. Valamennyit nyilván kap, mert az kell egy kapcsolathoz, de nincs teljes bizalom, és soha nem is lesz. Így leszek biztonságban.

A legutóbbi párkapcsolatomból rengeteget tanultam.

nov. 26. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
nemtok valaszt adni mert irigylem oket, ez szeretet vagy gyulolet, nem hinnem
nov. 26. 17:36
 14/18 A kérdező kommentje:
13# Miért irigyled őket?
nov. 26. 17:38
 15/18 anonim ***** válasza:
A nagy részüket sablonosnak, és főleg érdekorientáltnak, mesterkéltnek tartom, de szeretem, ha ebben a nagy masszában tudok találni olyanokat, akik mások. Kevés olyan embert találok, akivel jól tudok beszélgetni mélyebben, tehát valamennyire tájékozott, művelt, és mindemellett elfogadó, igazán belülről jószívű, hűséges típusú stb. Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaim, vagy van valami rejtett felsőbbrendűségi érzésem. Nem tudom. De azért mindig találok néhány olyan embert, akiktől, úgy érzem, sokat tanulok, nagy hatással vannak rám, jó velük lenni. De a nagy többség nem ilyen, és szerintem egyre rosszabb lesz a felhozatal.
nov. 26. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Általában elsőre nem, aztán, ha van idő jobban megismerni, akkor van esély, hogy változik pozitív irányba a véleményem.
nov. 26. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy pár embert igen, akikkel jól kijövök, akiket normálisnak, kedvesnek, értelmesnek tartok.

Viszont a többséget megvetem. Emberekkel foglalkozom, látom, milyen hitvány énközpontú szar a többségük. És azt hinnéd, hogy a normális többségből kerül ki pár ilyen nyomorult, de nem, a többség ilyen nyomorult, és felüdülés, ha néha találkozol valakivel, aki csak neutrális, vagy esetleg még kedves is.

nov. 27. 14:14
 18/18 anonim ***** válasza:
17 valasz utcan mar lo*asz nem nezi meg mit irok de leirom, hogy minden ember "szereti" a masikat, mert birka modon hozzajuk akar tartozni, de ezen felul o a legjobb, hogy kitunjon es akkor is szereti oket mert felneznek rea.
nov. 30. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!