Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a telet?

Szeretitek a telet?

Figyelt kérdés
ma 18:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem.
ma 18:01
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Imádom és nem bánnám ha örökké tartana! :)

Őrület határán vagyok, amikor zord fagyos, havas idő van. :) Szívesen költöznék mondjuk Norvégiába, csak nincs rá keret. :D

ma 18:02
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
Ünnepeket igen, de a hideget nem.
ma 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Csak ha van pénzem, meg időm, meg esetleg barátom is.

Amig nekem dec 15 től már hó vége van, nincs pénzem, de dolgozni is kell, téli szünet/szabi sincs, barátom sincs, addig nekem kb az se tűnik fel hogy egyáltalán tél van e vagy nyár ugyse csinalhatok semmit.

ma 18:07
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem nagyon csak és kizárólag ünnepekkor..utálom ezt a depressziós időt. Ki csinál amúgy. A tavasz a legjobb
ma 18:16
 6/17 anonim ***** válasza:
46%

Decembert igen a születésnapom, karácsony miatt, imádom az ünnepi dekorációkat a városban és otthon is.

A tél többi részét viszont nem szeretem, nem bírom ezt a szürkeséget, a korai sötétedést.

ma 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
43%

Csak a havasat, ha nem olvad el! Vagy ne legyen hó, de legyen enyhe az idő.

Amúgy tavasz-nyár-ősz párti vagyok. Inkább nyár-ősz.

ma 18:35
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Ez a kedvenc évszakom. A hideggel sincs bajom, egyedül azt utálom, ha fúj a szél, de azt bármelyik évszakban.
ma 18:38
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy olyan kérdés, amihez tipikusan nem kéne a pontozás. Aki nem szereti a telet, az pontozni fogja aki szereti, és fordítva.

Én pl rühellem, más meg szereti, de ez mitől hasznos/haszontalan?

ma 18:41
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
Engem az zavar, hogy már 4-kor sötétedik. Oké, a fények, díszek elég szépek az utcákon, de azokat otthon is kirakhatom a lakásba bármikor, egész évben és úgy gyönyörködhetek benne, hogy cserébe nem kell megfagynom a hideg téli utcákon.
ma 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!