Szeretitek a telet?
Figyelt kérdés
Mi az amit szeretsz benne?2023. aug. 1. 19:23
1/36 anonim válasza:
Szeretem..
Mit szeretek benne?
Azt, hogy esik a hó és olyan hangulatos. (Bár utóbbi időben nem esik..)
A karácsony hangulatát.
Azt, hogy nincs izzadós idő.
Nincsenek bogarak, darazsak és egyéb szörnyűségek.
Meg lehet dobni hógolyóval a lányt aki tetszik.
2/36 anonim válasza:
A fényjátékokat, ha süt a nap; a fűtés illatát; számomra, ha nagyobb tél van, akkor az elemekkel való megküzdést; ha esik a hó Karácsonykor.
3/36 anonim válasza:
Nincs is tél.
A kistesom a festékpöttyre hiszi azt hogy az hó. Pedig párszor már szánkozott évente 2 napot talán. Volt annyi hó hogy megállt 1 órát mielott elolvad.
Hát neki valahogy nem maradt meg es 8 éves..
5/36 anonim válasza:
Egyedül a decembert szeretem a karácsony és az ünnepi készülődés miatt.
6/36 anonim válasza:
Szeretem.
De bármit szeretek, ami nincs 25 fok fölött.
Egyébként is bekuckózós fajta vagyok, nekem erre a tél ideális. A hóesést én is imádnám, de nem is említem, mert évek óta nincs, talán soha többet nem is lesz.
7/36 anonim válasza:
Nem. +10 és +25 fok közt érzem jól magam.
8/36 anonim válasza:
Mivel hó már nem igazán van, se karácsonyi díszkivilágítás, csak korai sötét, hideg és szürkeség, nem szeretem. Az adventi, karácsonyi időszak jó, a többi nem hiányzik.
9/36 anonim válasza:
Igen. Nagyon szeretem a hideget és a korai sötétedést. :)
10/36 anonim válasza:
Nem igazán. Szeretek a szabadban lenni, túrázni, utazni. A tél ilyen szempontból nem kényelmes. Legjobb az átmeneti tavaszi-őszi időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!