Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a telet?

Szeretitek a telet?

Figyelt kérdés
Mi az amit szeretsz benne?
2023. aug. 1. 19:23
1 2 3 4
 21/36 Darius- ***** válasza:
59%
A hideget leszámítva igen
2023. aug. 1. 21:42
 22/36 anonim ***** válasza:
81%

Jobban mint a nyarat, az biztos. Az ősz a kedvencem, de télen születtem szóval mélyebb szinten kötődöm hozzá. A korai sötétedést is szeretem, mert sok zeném akkor a legjobb mikor kora reggel megyek a sötétben. A napfelkeltével nem ugyanaz. Jó lenne a hó is, de már megszoktam a sötét, zord tájat. Igazán hangulatos. A karácsony is jó, sok étel és fény. Van egy meleg, kandalló érzésem mikor eszembe jut az ünnep.

Télen jobb bent lenni, a nyári borzalmas. A nyári szüneten kívül nem találok semmi pozitívat a nyárban, mindegyik évszakot jobban szeretem.

2023. aug. 1. 23:08
 23/36 anonim ***** válasza:
61%
A havat szeretem. Az nálunk nincs sajnos, így hát nem...
2023. aug. 2. 00:13
 24/36 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2023. aug. 2. 00:33
 25/36 anonim ***** válasza:
74%
Szeretem. Egyrészt az ünnepi készülődést ,magàt a karácsonyi hangulatot,szeretném a hóesést is ha lenne... Hogy nincs 35-40°C fok... Akkor ,nincs szúnyog, darázs,méh stb... (Allergiàs is vagyok ràjuk).
2023. aug. 2. 01:17
 26/36 anonim ***** válasza:
73%
Szeretem. Azért szeretem, mert a szürke lelkivilágomhoz ennek az évszaknak a hangulata igazodik a legjobban.
2023. aug. 2. 08:02
 27/36 anonim ***** válasza:
52%

A rövid nappalok és a lombok hiánya nyomaszt.

Egyébként szeretném.

Csak a karácsonyt törölnék el.

Télen lehet futni, túrázni, sétálni, lakást kiszellőztetni, ha nem fűtenek agyon, talán még aludni is.

A szabadban ülni nem lehet, ez az egy mondjuk hiányzik.

2023. aug. 2. 08:17
 28/36 anonim ***** válasza:
79%

Szeretem, téli gyerek vagyok.

Szeretem a hideget, a levegő fagyos illatát. A szürke eget, a hófelhőket, a havat, ha van. A téli divatot, meleg ruhákat, otthoni kuckózást.

2023. aug. 2. 11:56
 29/36 anonim ***** válasza:
31%
Édesburival nagy gáz van, ha ennyire nem talál magának senkit.
2023. aug. 2. 13:36
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
A napokban újból vágyakoztam a tél után. Emlékszem,mikor kicsi voltam, már november végén hullott a hó. Mentünk barátnőkkel, anyummal szánkózni, meg nagy téli sétákra. Aztán tinikorom elejétől valahogy elegem lett az egészből, a Karácsony sem hozott lázba. Idén újból megkedveltem a telet, talán 7 év után újra fogok karácsonyfát tenni. Szeretem a karácsonyi vásárt, a ,,tél illatot '' a levegőben, karácsonyi fényeket, hogy nem izzadok, a finom ételeket. Az, hogy korán sötétedik,engem is zavar, meg hogy nem tudok könnyen visszaírni valakinek mert mozgatni sem tudom az ujjaim,úgy lefagy, valamint nem lehet olyan elegánsan öltözni sem a nagykabát miatt. Összességében újból várom, főként hogy pár hónapja lett párom és már elképzeltem,hogy megyünk együtt jégkorizni meg sétálunk a karácsonyi fények alatt, még sosem volt ilyenben részem.:) Annyira szeretném ha normális havazások lennének,mint kisgyerekként,nem ilyen latyakos idő. Talán az én gyerekem addigra màr nem is fogja tudni mi az a havazás. 20L
2023. aug. 4. 01:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!