Szeretitek a telet?
Jobban mint a nyarat, az biztos. Az ősz a kedvencem, de télen születtem szóval mélyebb szinten kötődöm hozzá. A korai sötétedést is szeretem, mert sok zeném akkor a legjobb mikor kora reggel megyek a sötétben. A napfelkeltével nem ugyanaz. Jó lenne a hó is, de már megszoktam a sötét, zord tájat. Igazán hangulatos. A karácsony is jó, sok étel és fény. Van egy meleg, kandalló érzésem mikor eszembe jut az ünnep.
Télen jobb bent lenni, a nyári borzalmas. A nyári szüneten kívül nem találok semmi pozitívat a nyárban, mindegyik évszakot jobban szeretem.
A rövid nappalok és a lombok hiánya nyomaszt.
Egyébként szeretném.
Csak a karácsonyt törölnék el.
Télen lehet futni, túrázni, sétálni, lakást kiszellőztetni, ha nem fűtenek agyon, talán még aludni is.
A szabadban ülni nem lehet, ez az egy mondjuk hiányzik.
Szeretem, téli gyerek vagyok.
Szeretem a hideget, a levegő fagyos illatát. A szürke eget, a hófelhőket, a havat, ha van. A téli divatot, meleg ruhákat, otthoni kuckózást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!