Szeretitek a tavaszt, a meleg időt, a nyarat? Vagy inkább az esős őszt, a telet, hideget? Én az utóbbiakat preferálom, hülyének is néznek.
En igazabol mikor milyen kedvem van.
De a napos idő fele jobban huz a szivem:)
Én a viharos nyári éjszakákat kedvelem, azokat az igazi mennydörgős-villámlósakat :D
A meleget napsütésben max. 25 fokig csípem, bírom a hőséget csak nem szeretem. Ha túl hideg van, akkor meg nincs kedvem kimenni, pedig a kültéri programokat szoktam előnyben részesíteni.
A tavasz tökéletes, pont a kettő között van.
A tavaszt meg az őszt igen, amikor max 2 fok van és nem éget még a nap. A nyarat sajnos nem bírom, napallergiás vagyok, fáj a szemem és a hőségtől folyamatosan rosszul vagyok. A hideget és a telet szeretem, mármint az igazi telet, erős mínuszokkal és sok hóval. Az eső viszont nem a kedvencem, csak nyáron szeretem amikor azok a nagy viharok vannak. Olyankor mindig tök jól alszom és pár napig újra kapok levegőt.
Szerintem a legjobb a 20 fok, kissé napsütéses vagy felhős, csapadékmentes idő.
A tavasz a kedvencem.A nagy hőséget nem birom.A borongós telet utálom és depis is vagyok tőle.Még az ősz elmegy...
Az eső, borús idő is tetszik néha bentről, a szobából.
Metionin +1
Nekem is az átmeneti időszak a kedvencem. Igazán nagy halálom a 30-40 fokos nyár. Egyszerűen kikészül a szervezetem tőle, plusz a fehér bőröm miatt a napot sem bírom. Arról nem is beszélve, hogy hiába a reggeli zuhany, mire munkába érek a lelkem is kiizzadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!