Csak én vagyok így ezzel?
Szóval az van, hogy jövőre leszek 18, viszont már előre "félek" tőle, mivel apám akar tartani nekem egy születésnapi bulit (szűkebb rokoni körben), viszont én nagyon nem szeretem, ha valahol én vagyok a középpontban, nem vagyok egy szociális típus (rokonok körében sem) és az alkoholt sem igazán kedvelem, ezelőtti születésnapjaimra sem szerveztem semmi partyt pont ezen okok miatt, apámnak meg nem igazán szeretnék szólni, mivel családomban a férfiak férfiasak, vagy hogy is mondjam, én meg már amúgy is a megkérdőjelezhető furaságaimmal vagyok meg, nem járok bulizni sem, nem iszom, nem igazán látják jeleit barátnőnek, stb. és nem igazán szeretném ezt tovább nyújtani.
Van más is aki hasonló szituációban van?
A normális válaszokat szépen köszönöm előre is!
Finoman ugyan célozgathatsz rá, amikor felmerül a téma (pl. amikor az osztálytársaidnak van ilyen bulija), hogy te mennyire másképp látod, mert te sokkal értékesebbnek tartod a csendes, tényleg egymásra figyelős, bensőséges családi ünneplést - nem pedig a harsány látszathacacárét.
De az a helyzet, hogy az életben sok ilyen lesz még, amit túl kell éni :(
Még egy ötlet, bár ez már elég nyakatekert.
Nem tudom, mennyire vagytok elengedve anyagilag, illetve hol laktok, de ma mondjuk januári gyerek vagy, és az Alföldön élsz, mindenütt elhinthetnéd azt a vágyad, hogy a 18. szülnapodat valami hegyi sípálya melletti faházban szeretnéd ünnepelni a családdal. Vagy Pécsiként a Balatont jelölheted, ha nyári vagy. Tehát valami olyasmit mondj, amit meg tudnak adni "mert mégis a fiam 18. szülnapja" -de ahhoz legyen elég húzós, hogy csak kevés embert hívjanak meg rá, és szerény legyen a bulizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!