Szeretitek a telet?
Figyelt kérdés
tegnap 18:00
11/18 anonim válasza:
"Ez egy olyan kérdés, amihez tipikusan nem kéne a pontozás."
Nem kell pontozni és ennyi. Én sosem pontozok.
12/18 anonim válasza:
#11 Én sem, nem is azoknak szólt, akik nem, hanem akik miatt egy "nem szeretem" jellegű válasz 60%-os.
13/18 anonim válasza:
"cserébe nem kell megfagynom a hideg téli utcákon."
Talán fel kéne öltözni meleg ruhákba, és akkor nem fagynál meg. Azért nem Szibériában vagyunk, bazze. 🙄
14/18 anonim válasza:
Milyen tél ? November hidegebb volt , ez moslék hogy köd eső 5 cfok fagymentes hajnalok után süt a nap 12 fok undorító . Hó fagy hideg kellene legyen . A népek nem tudnak vezetni lehet nyár , a suttyók zöme piás rutintalan nyári gumis .
15/18 anonim válasza:
Szeretem a telet, a hangulatát, az akkori hőmérsékletet, időjárást. Azt meg pláne szeretném, imádnám, ha hó is lenne, ami meg is marad pár napig.
16/18 anonim válasza:
Részben: ha több napig lenne hó, akkor igen.
17/18 anonim válasza:
Nem igazán. Hideg van és sötét. A karácsonyt valamennyire szeretem, meg télen van a férjem és a kislányom szülinapja is, ez is pozitívum benne. Ja, meg hogy lehet kényelmesebben öltözködni, mert a hosszú kabát és a vastag pulcsi sok mindent eltakar (pl hogy nincs rajtam melltartó, vagy hogy csak egy átlátszó leggings van rajtam nadrágként). De amúgy a napfény hiánya kikészít, és már a meleg is hiányzik (igaz, nem a 40 fok ami idén nyáron volt).
18/18 anonim válasza:
Ha igazi tél lenne,hidegel és hónapokig megmaradó hóval igen
Ezt a takony időt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!