Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek az empatákat?

Szeretitek az empatákat?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom ilyen vagyok. Kedves, előzékeny, empatikus. És emellett cuki is. 😊😊😇 Azt gondolom, magas érzelmi intelligenciával áldott meg a sors. És enyhén spirituális is vagyok. Lelkis ember. Nagy a szívem.

dec. 8. 21:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
51%
Az király.
dec. 8. 21:54
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod hogy mindenki képes az empátiára a szocio és pszichopatákon kívül?
dec. 8. 22:01
 3/31 A kérdező kommentje:
2# De én azt érzem empatikusabb vagyok az emberek 99%-ánál. 🙂
dec. 8. 22:02
 4/31 anonim ***** válasza:
65%
Hamarabb belédrúgnak, ha túl érzelmes vagy.
dec. 8. 22:04
 5/31 A kérdező kommentje:
dec. 8. 22:06
 6/31 A kérdező kommentje:
"Az empata olyan személy, aki rá tud hangolódni mások érzelmeire, gondolataira, ösztönösen megérzi, megérti azokat, vagy másképp fogalmazva, jó empátiás készséggel rendelkezik."
dec. 8. 22:08
 7/31 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Senki sem csak jó. Szerintem nincs is olyan amiről te írsz. Max megjátszani tudod magad, és nem, nem szeretem azokat az embereket akik játsszák, hogy ők mennyire csodálatos kedves emberek.
dec. 8. 22:08
 8/31 A kérdező kommentje:
7# Nem tehetek róla, nálam ez alapbeállítódás.
dec. 8. 22:09
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Angyalforrás. :D Így világos.
dec. 8. 22:10
 10/31 anonim ***** válasza:
82%
Én is kedves, előzékeny, empatikus és cuki vagyok. Ja és szerény is! 😊🤗 Küldöm Neked a szeretetet cuki testvérem, át is ölellek gyere!🤗🤗❤️️
dec. 8. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!