Szeretitek az empatákat?
Ez a megjátszott, erőltetett cukiskodás eléggé öncélúnak hat, és inkébb valami olyanra utal, ami az empátia ellentéte. Az ugyanis egyszerűen együtt érzést jelent.
De ha tényleg annyira empata vagy, akkor ezt nem kell magyaráznom.
Köszönöm cukorbogyó kagylótésztácskám! Te is cuki vagy, de én cukibb! 🥺️😘🤗😊🍫😎
Ez így igaz! Én se mondhattam volna szebben, és valójában már kaptam is diabéteszt magamtól. 😊🍫 Adok neked is szívesen bármikor, egy ilyen cuki ember megérdemli! Nyaljam meg a kis cuki lelkedet! 😘🤗😂😂😂😂😂
Empatikus embereked imádom. Tapadok hozzájuk, totál elvarázsolnak. Talán pont azért, mert én viszont nagyon nem ilyen vagyok. Ellentéteim.
A spiriket viszont megvetem. Buta fidesz-dk-soknak képzelem őket, akik minden.hülyeséget elhisznek, amit mástól hallanak.
Az empata nem csak együttérez, de segít is a bajbajutottakon.
Amúgy meg a "kicsivel" sérültebb emberek előszeretettel cuppannak rá az ilyenekre és próbálják őket leszívni, kihasználni. Ha hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!