Szeretitek az empatákat?
Figyelt kérdés
Én azt gondolom ilyen vagyok. Kedves, előzékeny, empatikus. És emellett cuki is. 😊😊😇 Azt gondolom, magas érzelmi intelligenciával áldott meg a sors. És enyhén spirituális is vagyok. Lelkis ember. Nagy a szívem.dec. 8. 21:52
21/31 anonim válasza:
Önbizalomhiányos vagy, nem empata.
Pont az ellentéte szinte.
22/31 A kérdező kommentje:
Látom az emberek lelkét, érzéseit. Lelkileg egy nagyon erős embernek tartom magam, már-már sebezhetetlennek. Azt gondolom, nagy tudás birtokosa vagyok, ami nagy felelősséggel is jár. Szeretnék spirituálisan minél magasabb szintre jutni, meg akarom emelni a rezgésszámomat. Önismereti könyveket is szoktam olvasni, hogy azt a tudást, amit felhalmoztam a témában, átadjam a beavatatlanaknak és segìtsek azoknak, aki spirituálisan még alvó emberek. Gondolkoztam én is, hogy felkeresek egy coachot, életvezetést tanácsadót, spiri gurut, lelki vezetőt, aki hasznos tanácsokkal ellát majd az életben. Kívánom, hogy a szeretet energiája áradjon reá mindenkire.
dec. 9. 08:47
23/31 anonim válasza:
Empata vagyok == Szeretem a pletykát és a drámát.
24/31 A kérdező kommentje:
23# Utálom mindkettőt.. Mindkettő óvoda szint, az illető nem kellően spirituális.
dec. 9. 12:16
26/31 A kérdező kommentje:
A nevem M.Pata.
dec. 9. 14:15
27/31 anonim válasza:
Te ezokárosult vagy. Az, hogy mennyire vagy empatikus, ennyiből nem tudom eldönteni. Sok önző ember is annak hiszi magát, mert nem lát rá magára.
28/31 anonim válasza:
Osztottál valaha ételt a szegényeknek te hatalmas empata? Adományoztál valamit is nekik? Itt a karácsony, jönnek az önkéntes munkák, lehet menni.
29/31 anonim válasza:
Empata szakkifejezés nincs a pszichológiában. Ezt mindenfél "kócsok" terjeszettték el, akik főleg a nárcizmusról tartanak ismeretterjesztést és erre alapozzák az üzleti modelljüket.
Amúgy jó, ha valaki empatikus. Az empata kifejezéstől azonban feláll a nem létező szőr a hátamon. Egyébként a lábtörlő embertípusra szokták ezt a kifejezést alkalmazni, aki annyira "empatikus", hogy balek, nem tud senkinek nemet mondani és mindenki szolgája. A valódi empátia nem ezt jelenti. Együttérzést, segítőkészséget, de nem azt, hogy hagyom, hogy bárki kihasználjon.
30/31 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy sokszor épp a ragadozók álcázzák magukat "empatáknak", mert így lehet lelki energiavámírkodni másokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!