Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért agyalok folyton azon,...

Miért agyalok folyton azon, hogy mit gondolnak az emberek rólam?

Figyelt kérdés
Vadidegen embereken is szoktam gondolkodni, hogy vajon mit gondolnak rólam. Mindig azt érzem azt gondolják csődtömeg vagyok vagy valami ilyesmi.
ma 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Önbizalomhiány, önértékelési gondok, részben ezek miatt állandó visszajelzésre vársz. Magadról negatívat gondolsz, de annyira, hogy automatikusan azt hiszed, más is ilyennek lát.

Szelektálni kell, kinek a véleménye számít, kié fontos.

És ne értékeld le magad.

ma 15:57
 2/11 Három gerezd zsíros kenyér válasza:
0%
Önismeret ... hiánya . ha egyszer feketévé válik, soha nem tér vissza
ma 15:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Először sikerült egy csomó véleményt figyelmen kívül hagynom. Aztán most ott tartok, hogy sokszor 1-2 véleményt mintha megse hallottam volna. Szeretném maximálisra fejleszteni a lesz*rom művészetet, de a múltban történt dolgokat kicsit nehezebb.
ma 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez csak a te fejedben van. Te nem becsülöd kellően magadat, és felteszed a fekete szemüveged, és ráfogod másokra is, kiszemezve a viselkedésükből azt, amit akár negatívan is lehet értelmezni. Meg, amit, ha tényleg negatív is, köze nincsen hozzád.
ma 17:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez is igaz.
ma 17:16
 6/11 Három gerezd zsíros kenyér válasza:
0%
Mik történtek a múltban ? Nem te vagy az a furcsabarátnő-károsult...?
ma 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Kiskorodból hozod. Tényleg lazítani kellene, állandó stresszben tartod magad ezzel, előbb-utóbb megbetegszel. Mondom én, aki ugyanilyen vagyok, állandóan figyelmeztetnem kell magam.
ma 17:21
 8/11 A kérdező kommentje:
A belebetegedés már meg volt, most már azért sokkal jobban vagyok.
ma 17:46
 9/11 Három gerezd zsíros kenyér válasza:
de amikor montam hogy LEBETEGEDEEEETTT 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ma 17:50
 10/11 A kérdező kommentje:
???
ma 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!