Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha meglátnátok akkor ilyen...

Ha meglátnátok akkor ilyen embernek gondolnátok ?

Figyelt kérdés

Az életem a rock/metál/punk zene keveréke és csak ezekhez kapcsolódó témákat szeretek az életben.

De nagyon háború ellennes vagyok és a békét tartom magam előtt,de mást nem szoktam rábeszélni addig amíg engem nem vonnak bele semmibe.

A mostani Ukrán háború ami lassan sajnos 3 éve tart nagyon lerohaszt ha belegondolok és mindig gondolkozom hogy milyen jó életem van hogy nekem nem azzal kell foglalkozni,hogy bármikor meghalhatok a háború miatt.

Emiatt nagyon ellenzem a háborút akárhol és akármikor is lesz.

Szokták mondani,hogy a hazájukat megvédenék,de én sajnálom hogy ezt kell mondjam,de nem védeném meg hanem csak anyámat és nővéremet ha megtudnám,de persze tudom,hogy nem lenne rá sok esélyem...

Igen nagyon puhány vagyok lehet mondani és rá adásul egy 17 éves fiú vagyok,de én ezt érzem és élem.

Ja és a kinézetem sem ezt árulja lehet,átlagos a kinézetem amúgy csak hosszú a hajam és fekete acélbetétes bőr bakancsban megyek mindenhova majdnem.

Farmerben járok,mert mást nem tudnék magamon elképzelni és imádom.

Most van egy banda a nevük Hátsó Szándék és sajnos régóta feloszlott már,de most találtam rájuk és nagyon megszerettem a riff miatt és a szöveg is megfogott.

Ez az életérzésem,ha nem hallgathatok meg 1 nap legalább 4-5 zenét akkor erős elvonási tüneteket veszek észre magamon.

Persze ez az utolsó lehet túlzás,de tényleg én akkor inkább egy hippi vagyok aki egy kemény acélbetétesbe tapossa az utcát és azt se tudja hol van ?

dec. 8. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy dolog elvből ellenezni a háborút, más dolog azért ellenezni, mert félsz, hogy bántódásod ér.

A konzisztens álláspont az, hogy elítéled mindig, ha valaki agresszor, és el akarja taposni a kisebbet, illetve azt is, ha őszhajú politikusok, bársonyszékből küldenek halálba fiatalokat pusztán azért, hogy a politikai pozíciójuk megerősődjék.

dec. 8. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Tényleg!

Jogos amúgy igen minden ,lehet gondolatlanul írtam,de a lényeg érthető és bennem ez nem változik.

Azt szeretném hogy mindenkinek jó legyen és béke legyen kisebb/nagyobb kompromiszumokkal,de azok mindig is voltak gondolom

dec. 8. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:

A hippi egy teljesen más szubkultúra volt, nem azt jelenti, hogy háborúellenes vagy.

Semmit nem gondolnék rólad, mert semmit nem írtál. Ellenzed a háborúkat (akárcsak az emberek többsége) és sokszor viselsz farmert (akárcsak az emberek jelentős része). Se jó, se rossz értelemben nem vagy egy kiemelkedő egyéniség, aki első erős benyomást tesz, így ha csak valaki meglát, simán továbbmegy melletted.

dec. 8. 19:31
 4/6 A kérdező kommentje:

De a hippik a háború ellen éltek leginkább úgy tudom.

Akkoriban a Vietnámi háború ellen

dec. 8. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, a hippik ideológiájának alapját képezte a vietnámi háború ellenzése. Emellett viszont rengeteg más miatt is voltak ők hippik, nem egyszerű háborúellenesek.
dec. 8. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:
igen igen értem most már
dec. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!