Kínos mosolyogva végig menni az utcán? Mit gondoltok/gondolnátok, ha megláttok/meglátnátok egy ilyen embert az utcán?
Nagyon vidám személyiség vagyok, és legszívesebben éjjel-nappal csak vigyorognék, azonban látszólag az emberek rossz szemmel néznek rám, ha magamban mosolygok (bár lehet, hogy csak én látok bele rosszat).
Az utcán és úgy egyébként, ha egyedül vagyok emberek között, próbálom modorálni magamat, mert nem tudom, hogy szégyelljem-e a mosolygási kényszeremet, vagy felvállaljam.
Ti mit gondoltok az olyan emberekről, akik csak úgy magukban mosolyognak?
16/N
Vállald fel nyugodtan :)
Azzal meg ne törődj, ki mit mond, gondol. Mutasd ki, ha boldog vagy. Különben is, egy lány sokkal szebb, ha mosolyog :)
Hát sajna nekem olyan arcbeállításom van, hogy "alapból" mosolygok.
1. Ezért nem vesznek sokszor komolyan.
2. Volt már, hogy rámförmedtek, hogy most mit vigyorogsz, vagy min mosolyogsz magadban!?
Mindig azt hiszem, hogy le akarnak szólítani, és eladni valamit. Vagy hogy buták. Én is vidám ember vagyok, de nem vigyorgok állandóan.
Viszont van az a fajta mosoly, amikor látszik, hogy eszébe jutott valami poén, és próbálja elfojtani, azt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!