Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Szeretnétek bele...

Lányok. Szeretnétek bele látni a pasik fejébe, tudni hogy mikor mire gondolnak?

Figyelt kérdés

#Női képesség
okt. 17. 12:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Nem igazán😅
okt. 17. 12:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Mennyiben könnyítene az életeteken, ha tudnátok a pasik mikor, mire gondolnak?
okt. 17. 12:50
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
Azok mindig csak a szxre gondolnak, így tök felesleges lenne a pasik fejébe látni! :D
okt. 17. 12:56
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem jobb nem tudni!

Mondjuk azt mondja a csajának, hogy milyen jó ez a ruci vagy ez a műkarom, közben meg úrsten, de gáz és stb. :)

okt. 17. 12:58
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

#4-re

Férfiként hadd reagáljak erre:

..... közben meg arra gondol, hogy "Nekem tökmindegy, milyen ruhája és műkörme van, de tudom, hogy a nők ezt szeretnék ilyenkor hallani."

:-)

okt. 17. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

#2 Hmm.. Mit látnának a nők, ha tudnának olvasni a te gondolataidban? Mit olvasna ki belőled egy vonzó nő, egy csúnya nő, egy számodra szimpatikus nő, vagy épp egy öreg nő? Szerinted mindegyiküknek a hasznára válna, ha tudná, hogy mit gondolsz róluk?

Ha minden egyes férfi gondolatai nyílt könyv lenne számomra, cenzúra, választékosság és önfegyelem nélkül, az számomra ijesztő lenne.

Max azt szeretném tudni nagy vonalakban, hogy milyen a jellemük, és hogy engem tartanak-e valamire emberileg, a részletekre viszont nem vagyok kíváncsi.

okt. 17. 13:24
 7/15 anonim ***** válasza:
28%
Isten ments 😅
okt. 17. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Férfiként garantálom hogy vagy kongna az ürességtől, vagy egy hobbi nagyon niche részének az értelmetlen elgondolása menne az estek 80% százalékában
okt. 17. 13:34
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Én bele látok (ha hiszik ha nem).

Hát.. nem sok minden van ott általában.

okt. 17. 13:45
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy, szerintem jobb, ha nem tudom.
okt. 17. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!