Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy eseményen vagytok...

Ha egy eseményen vagytok addig idegen emberekkel, a végén puszilkodni akartok? És ha veletek akarnak, de ti nem szeretnétek, megmondjátok?

Figyelt kérdés
aug. 9. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom meg. Csak nem hajolok oda, hanem kezet nyújtok, tartom a távolságot. Testbeszéddel kifejezhető, hogy mit akar az ember.
aug. 9. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a puszilkodás családon belül is kellemetlen szokott lenni "szimpla" találkozás, köszönés alkalmával. Idegenekről nem is beszélve.

Nem szoktam az ilyent megmondani, hanem a testbeszédemmel jelzem ezt; nem állok közel, vagy kezet nyújtok én is.

aug. 9. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ragad a sminkem,bocsi... igaz is xd
aug. 9. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap megint valahogy túl hirtelen történt, megint nem szóltam. És az a férfi nem is sejti, hogy nekem ez nem volt igényem. Mérges vagyok magamra, hogy már megint nem védtem meg magam.
aug. 10. 05:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Covidnak ha más hozadéka nem is volt, de számomra az, hogy azóta nem puszilkodok. Mindig utáltam amúgy is.
aug. 10. 06:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem érti a nyilvánvaló jeleket, amit az első is leírt (én is mindenkinek a kezem nyújtom egy méterről), akkor kimondom a számmal, hogy utálok puszilkodni. Eddig bejött.

Már covid előtt sem voltam hajlandó rá, közeli rokonokat, barátokat ölelésses köszöntöttem, távolabbiaknak, épp megismerteknek a kezem nyújtottam. Az ölelés amúgy könnyebb, egy puszira hajolást nagyon könnyű átformálni ölelésbe.

szept. 23. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!