Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire "normális", ha...

Mennyire "normális", ha munkatársakkal nem jópofizok, miután bunkók voltak velem ?

Figyelt kérdés

Az egyik párszor rajtam élte ki a frusztrációit, amikor nem mentek normálisan a magánéleti dolgai.. keverte azt a bizonyost a hátam mögött. (Férfiak vagyunk mindketten.)

Amióta rendeződött az élete, sokkal normálisabb arcnak tűnik, de én sose voltam az a megbocsátó fajta.

A másik ott röhögött vele rajtam, de amióta apa lett, és ezzel valóra vált az álma, ő is sokkal nyugodtabb lett. Na mindegy a lényeg, hogy így viselkedtek velem, de mostanában normálisak akarnak lenni. Gondolom már nem kell levezetni senkin a dolgaikat és így már nem vagyok céltábla. De én nem tudom felejteni azt a pár alkalmat mikor totál bunkók voltak velem és nem is szoktam nyújtani nekik a kezemet mikor le akarnak kezelni. Csodálkozó tekintet boci szemekkel, nem igazán értik mi bajom van. Egy másik férfi kollégám szerint úgy viselkedek mint egy lány akinek megjött a menzesze.. de sose tudok ilyen dolgokat elfelejteni. Csak én vagyok ennyire "érzékeny" vagy tényleg minden idiótának meg kell bocsátani ?

Bocsánat ha túl keszekusza lett , remélem azért ,hogy érthető mire vagyok kíváncsi.

febr. 3. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez egy munkahely, nem kötelező jópofizni, de azért köszönj nekik, aztán csináld a munkád.

Ne légy bunkó velük, csak kellemetlen légkört teremt.

Amúgy sem érdemes ezeket a dolgokat ennyire felvenni, lehet rossz napjuk volt, lehet félreértettek valamit, lehet te értettél félre valamit, és így alakult ki ez a helyzet. Biztosan neked is volt már olyan, hogy valaki a lehető legrosszabbkor talált be egy amúgy ártalmatlan kérdéssel, és azt érezted hogy ráborítanál egy jó nagy valamit.

febr. 4. 02:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt elmondhatnád nekik miért nem akarsz velük jópofizni hogy értsék, esetleg bocsánatot is kérhessenek miatta mert lehet hogy nekik nem esett le hogy megbántódtál.

Másrészt simán lehet hogy egykor te nem vetted észre magadat és az ő bunkóságuk csak reakció volt valamire amit te csináltál. Ez marha gyakori amúgy.

febr. 4. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az lenne a legideálisabb, ha nyíltan elmondanád, nem esett neked jól, ahogy veled bántak. Akkor ők maguk is megértenék, átlátnák a helyzetet és vagy elengedik a dolgot, vagy bocsánatot is kérnek. Ők annyit látnak, hogy pampogsz, valami bajod van, aztán valószínűleg nem értik, mi történt.

Lehet, csak rossz napjuk volt, amikor veled úgy viselkedtek, ahogy, de az sem kizárt, amit előttem írtak, hogy egy észre nem vett reakciódra válaszoltak úgy, hogy felvették a stílusod.

febr. 5. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!