Miért hisztiznek be sokan azon, ha Vinteden alkudoznak a ruhára, olcsón akarjak megvenni?
Figyelt kérdés
Egy csoportban láttam egy posztot erről, és sokan ki voltak akadva, hogy ha felrakják 4-500 forintért a gyerekruhákat, minek akarják még azt is lealkudni. Meg hogy a 60 ezres ruhát nem akarják megvenni, csak 20 ezrekért, pedig érhtető, hogy senki nem vesz ilyen drága ruhát látatlanban.
Én eddig kétszer vásároltam Vinteden gyerekruhát, összeraktam egy eladótól több ruhát, kis csomagot és igenis tettem rá olcsó ajánlatot. Pl. egy 3700 forintos összdíjúra 2700-at. Mert nekem ennyit ért, úgy voltam vele, ha valaki nem fogadja el az ajánlatom, van más, aki elfogadja. Akinek nem kell érte ennyi, tartogassa tovább.
Mármint értitek, rengeteg a ruha fent, nincs is semmi értékük kb., örülhet az ember, ha megszabadul tölük valamennyiért.
jan. 30. 11:44
11/11 anonim 

válasza:

Én ebből egy kukkot sem értem... aukciós oldal a vinted?? NEM! Akkor mi a kérdés? Min akad ki és kicsoda? Felrakod a cuccodat, annyiért amennyiért akarod, és vagy elviszik, vagy nem. Nincs alkudozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!