Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tartják sokan problémána...

Miért tartják sokan problémának,ha egy nőnek volt nemiszerv korrekciós műtétje?

Figyelt kérdés

Szinte csak negatív megjegyzéseket kapok miatta vagy ha azt nem, akkor megvető pillantásokat, amikor elmondom.

Sokakkal ellentétben engem nem zavarnak a kis szarkalábak vagy a mosolyránc.Mondjuk, nincs sok belőle, tekintve,hogy hidratálok és nincs káros szenvedélyem.

Viszont, ott lejjebb nekem olyan volt, mintha jóval idősebb lennék a koromnál.A szülések is közrejátszhattak.

Rászántam magam egy műtétre, plasztikai sebész által.A felépülés fájdalmas volt, de az eredmény megérte.

Olyan szép, sima lett, mint a babák feneke.

ma 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet túl gyakori az ilyen típusú beavatkozás, nem egy szájfeltöltés vagy mellműtét kategória, így meglepő hallani. Viszont, nem értem, miért kell ezt sokakkal megosztani? Nem lehet, hogy emiatt is néznek furán?
ma 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minek mondod el egyáltalán bárkinek? Még jó, h nem mutogatsz róla képeket...

Amúgy meg ez egyre nagyobb divat, legalábbis külföldön.

ma 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy olyan dolog, ami egyáltalán nem tartozik senkire. Max a férjre. De még barátra, rokonra sem.
ma 09:54
 4/8 jpeacefuler ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van a korrekció ott is. Ezt a dolgot, meg avval osztod meg, akivel gondolod. Ha furán néznek rád, akkor nézz vissza furán.
ma 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy sokan problémának tartják? Hány embernek meséltél erről? Illetve az esetleg eszedbe jutott-e, hogy inkább azt találják problémásnak, hogy olyan intim infókat osztasz meg sokakkal, amikre amúgy nem lettek volna kíváncsiak?
ma 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De miért mondod el fűnek-fának?Nem tudom elképzelni,hogy néz ki egy ilyen információ megosztása..Egyszer csak megszólalsz beszélgetés közben:

-Ja egyébként megigazították a nemi szervemet.És nagyon frankó lett.

Vagy hogyan?

ma 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Hát én biztos nm mondanám el. Annyira magánügy. Egyébként jól tetted, de könyörgöm ne mond el fűnek-fának. Ez nem az a téma, hogy már megint drágult a kenyér.
ma 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a babafenék megjegyzés kicsit pedo fíling (ugyanúgy a "babapunci" és egyéb megjegyzések) - lehet, a megfogalmazással volt gond. Plusz esetleg azzal, hogy nem olyan helyzetben és olyan embernek beszéltél nemiszerv-műtétről, akinek és ahol illett volna (más az, amikor a párodnak meséled el, meg amikor ezen csámcsogsz a semmiből az irodai ebédnél).
ma 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!