A nagyon karikaturaszeruen, mar fiatalon agyonplasztikazott lanyoknal ez tenyleg mindig kompenzalas?
Igaza van a haverodnak.
Valamit ellensúlyoznak ezzel.
Mondjuk eleve aki reális ok nélkül átszabatja magát, ott valami nagyon nincs rendben a toronyban.
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy "hűvösek", de hogy komoly önbizalmi, és önérékelési problémáik vannak, arra számíts.
Sokakban sajnos eltorzult a szépség fogalma, jelentése. A médiából is ez folyik, fiatalon pedig erre nagyon fogékonyak vagyunk. Ugyanezt lehet mondani a modellekről, a nagyon vékony nőket ábrázoló divatfotókról, smink kell/nem kell-ről, természetességről és így tovább.
Úgy gondolom, hogy ha valaki ettől tényleg boldogabb lesz és szebbnek érzi magát akkor csinálja, nem árt vele másoknak.
A többség szerintem is önbizalom hiány, sorba állás vagy valami komplexus miatt csináltat magán ilyesmit.
Az is egy tényező, hogy ha az elején kicsit töltet is a szájába, és megszokja magát úgy, akkor az már kevés, egy idő után már nem elég látványos neki, és akkor többet töltet, és így végül elmegy egy már extrém határig. Ugyanígy a szempilla, a vastag szemöldök, mell stb. Megszokjuk és már nem látjuk a különbséget magunkon.
Szerintem is a haverodnak van igaza, az aki jól tudja magát érezni a bőrében valószínűleg kiegyensúlyozottabb ember. Azt én sem hiszem, hogy az agyonplasztikázott nők/férfiak mind hidegek lennének, van egy ismerősöm, szinte a felismerhetetlenségig eltorzította az arcát, de amúgy meg nagyon jó ember, a saját ruháját levenné és odaadná valakinek ha annak nagyobb szüksége lenne rá. Emellett borzasztóan hiú, de azzal másoknak nem árt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!