Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nagyon karikaturaszeruen,...

A nagyon karikaturaszeruen, mar fiatalon agyonplasztikazott lanyoknal ez tenyleg mindig kompenzalas?

Figyelt kérdés
Nekem sokaig az ilyen nok testesitettek meg a szexisseg fogalmat, egyik haverom szerint pont hogy az ilyenek onbizalomhianyosak, es huvos szeretok. Ti hogy latjatok?
ma 08:34
 1/8 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Igaza van a haverodnak.

Valamit ellensúlyoznak ezzel.

ma 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőként (sose plasztikáztam) a haverodnak adok igazat. Az ilyen nők legtöbbször önbizalomhiányosak, kényszeresen többek és "jobbak" szeretnének lenni, így a végén teljesen eltorzítják magukat, holott általában az összes ilyen beavatkozás előtt voltak a legszebbek. Csak ők ezt nem látták.
ma 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nőként is úgy gondolom, hogy ahaverodnak igaza van. Nagyon sajnálom az ilyen lányokat.
ma 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem
ma 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk eleve aki reális ok nélkül átszabatja magát, ott valami nagyon nincs rendben a toronyban.

Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy "hűvösek", de hogy komoly önbizalmi, és önérékelési problémáik vannak, arra számíts.

ma 09:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Erre a szajfeltoltesre gondolom indokolatlan meretben, szempilla es szemoldok hegyek, szolarium minden mennyisegben
ma 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok vagy önbizalomhiányosak, komplexusosak, vagy "csak" be akarnak állni a sorba. Volt olyan évfolyamtársam gimiben, közös fakultációra jártunk, aki csak azért kezdett szoláriumba járni, mert a barátnői közül mindenki ment és nem akart "lemaradni".
ma 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Sokakban sajnos eltorzult a szépség fogalma, jelentése. A médiából is ez folyik, fiatalon pedig erre nagyon fogékonyak vagyunk. Ugyanezt lehet mondani a modellekről, a nagyon vékony nőket ábrázoló divatfotókról, smink kell/nem kell-ről, természetességről és így tovább.

Úgy gondolom, hogy ha valaki ettől tényleg boldogabb lesz és szebbnek érzi magát akkor csinálja, nem árt vele másoknak.

A többség szerintem is önbizalom hiány, sorba állás vagy valami komplexus miatt csináltat magán ilyesmit.

Az is egy tényező, hogy ha az elején kicsit töltet is a szájába, és megszokja magát úgy, akkor az már kevés, egy idő után már nem elég látványos neki, és akkor többet töltet, és így végül elmegy egy már extrém határig. Ugyanígy a szempilla, a vastag szemöldök, mell stb. Megszokjuk és már nem látjuk a különbséget magunkon.

Szerintem is a haverodnak van igaza, az aki jól tudja magát érezni a bőrében valószínűleg kiegyensúlyozottabb ember. Azt én sem hiszem, hogy az agyonplasztikázott nők/férfiak mind hidegek lennének, van egy ismerősöm, szinte a felismerhetetlenségig eltorzította az arcát, de amúgy meg nagyon jó ember, a saját ruháját levenné és odaadná valakinek ha annak nagyobb szüksége lenne rá. Emellett borzasztóan hiú, de azzal másoknak nem árt.

ma 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!