Férfiak nőideálja hogyan változik a korral? Vagy nem változik?
Figyelt kérdés
Ha egy 20 éves fiúnak a vékony nők jöttek be, valószínűleg 60 éves korában is ugyanehhez a típushoz vonzódik?
Hallottam azt, hogy az érettebb, idősebb férfiak a nőiesebb nőket ("nagyobb", kerekebb fenék, picit van hasa is, nagyobb mellek) szeretik. Igaz lehet?
tegnapelőtt 17:28
1/4 anonim válasza:
Esetemben, ahogy az telnek az évek változom, úgy változik a nőideálom valamelyest.
A feleségem mindig is nagyon tetszett, de néhány éve úgy néz ki, ami nekem a legjobban bejön! Nem győzök betelni vele, pedig már 40 körüliek vagyunk, 20 éve együtt.
Ő is élvezi a helyzetet!
Sztem nem általános, hogy ahogy telnek az évek a férfiak a teltebb nőket keresik.
2/4 A kérdező kommentje:
1:leírnád, hogy milyen most? Hogy néz ki?
tegnapelőtt 17:59
3/4 anonim válasza:
Az évek alatt sportosabb, vékonyabb lett, de alapjában az mondható, hogy telt idomok vékony derék.
4/4 anonim válasza:
Volt egy nagy szerelmem, sovány, szőke haj. Imádtam. Valamelyik nap ránéztem facen, hihetetlen elhízott lett, a feje is mint egy dinnye. Fura hogy jártam régen vele, már 30 felett vagyok, nincs az a pénz amiért hozzá érnék. Kb 8 évente változik az izlésünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!