A világsztároknak miért van ennyi párkapcsolatuk?
Mostanában feldobál nekem a face ilyen oldalt, ahol összehasonlítják melyik sztárnak hány párja volt eddig.
Annyira nem követtem ezeket, de ledöbbentem, hogy soknak 10-20 év alatt 15-20 párjuk volt.
Komolyan ez társfüggőség, vagy minek nevezhető, ha valaki nem bír egyedül lenni?
Hétköznapi ismerősöm között van olyan, aki 35 éves, de már vagy 7-8 pasija volt, ilyen 2 évig van velük kb.
Nekem ez olyan furcsa, én ebbe belefáradnék.
Vagy elgondolkodnék, hogy ennyi ember közül egyikkel se tudtam hosszabb ideig maradni, akkor nem nekem való a párkapcsolat.
Ti mit gondoltok erről?
Nem lehet kiégni a társkeresésben?
"..egyikkel se tudtam hosszabb ideig maradni.."
Miért vele lenne a gond? Lehet megcsalták. Lehet kuderült hogy teljesen mások. Nem kell leragadni egy szar kapcsolatban. Az a baj hogy az elején sokan megjátsszák magukat és nehéz kiismerni az ember igazi énjét.
A sztároknak azért van 100+ "kapcsolatuk", mert ha már randizgatnak valakivel/egyszer elmennek randira és lefotózzák őket akkor le se tudják mosni magukról hogy ők "egy pár".
Evidens!
Egyedül bárhol megjelenni ciki, kapcsolatból-kapcsolatba menekülnek.
Ők nekik se könnyű párt találni ki az aki azért jön velük össze mert ő a nagy betűs .... és ki az akinek meg amúgy is tetszik megakarja ismerni.
Meg ha rossz emberrel jönnek össze ki kerül egy intimkép ha szakítanak fenyegeti pletykák. Szóval sokkal veszélyesebb.
Ezért inkább randiznak a sztárok is egymással, mert egy cipőben eveznek tudják mit jelent a hírnév.
Azt a számot, hogy hány emberrel randiztak, fenntartásokkal kezelném. A média is szeret sztárokat összeboronálni, meg egy egyszerű baráti összefutást is el tudnak könyvelni randinak a bulvárlapok, ha van róla kép még inkább, aztán egy idő után a sztárok már inkább nem is reagálnak ilyenekre, nem próbálják bizonygatni az igazuk.
"..egyikkel se tudtam hosszabb ideig maradni.."
Lehet megcsalták az illetőt, vagy közben (mondjuk összeköltözéskor) derült ki, mennyire nem kompatibilisek egymással, vagy eltűnt a rózsaszín köd és kiderült, a másik nem is annyira remek társ, mint azt az elején gondolta. Szóval nem feltétlenül csak az adott sztárban lehet hiba.
Szerintem olyan véletlen nincs, hogy, valaki 15x volt áldozat, és mindig a másik volt a hibás.
Egy átlag embernek kb 2-3 párkapcsolata van, mire elköteleződik, addig tanul a kapcsolataiból.
De ha el is válik, utána sem lesz még 10 másik párkapcsolata.
Ez a 2 évente kapcsolatváltás nekem pont azt mutatja, hogy kezdi megismerni a másik hibáit, ennyi idő alatt kb kiismerhető egy ember, és az már nem tetszik neki.
Na, de a következő se lesz jobb, annak is lesznek hibái.
De ha valaki nem bírja a másikat elfogadni, minek neki párkapcsolat?
Szexkapcsolat is elég lehet. Vagy barátság extrákkal.
Egy világsztár bárkivel ágyba bújhat, nem kell járnia ehhez senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!