Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok ha egy idegennel...

Mit csináltok ha egy idegennel összeakad a tekintetek?

Figyelt kérdés
Van egy kis szociális szorongásom amit szeretnék legyőzni, ehhez az is hozzátartozik, hogy nem igazán merek idegenek szemébe nézni, Ha véletlenül összeakad a tekintetünk, gyorsan másfele nézek, valamiért kínosnak érzem a dolgot. Illetve nem akarom, hogy furcsának tartsanak vagy kényelmetlenül érezzék magukat az emberek emiatt ha pl ránézek egy szép hölgyre és ő is rám néz. Csak én gondolom ezeket túl? ti hogy vagytok ezzel? Illetve hogy reagálnátok ha észreveszitek, hogy valaki néz titeket?
tegnap 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Pasiként nem szeretem ha bámulnak.

Számomra zavaró.

Igyekszem nem foglalkozni vele, és másfele nézni, vagy gyorsan lelépni az adott személy közeléből.

tegnap 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Én lányként ha szemkontaktusba kerülök tök véletlen(és észreveszem, mert van hogy bambulok olyan fáradt vagyok) akkor a nőkre/kisbabákra rámosolygok, szerintem ez nem fura. Fiúknál szimplán elnézek.

Hát attól függ mert ha látom a szemem sarkából, hogy valami gyanús alak nézeget akkor azért kellemetlen, de én nem gondolok ezekbe bele semmit. Sokan vannak a tömegközlekedésen, előfordul :)

tegnap 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Zavarba jövök.
tegnap 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt, ahol élek, ilyen esetben alap egy kis mosoly, jelzés, és utána mindenki megy tovább az útjára.
tegnap 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Elnézek másfelé, ugyanott folytatom az életem.
tegnap 19:29
 6/9 anonim válasza:
Attól függ kicsoda az idegen: Ha fergeteges, sötét démon lángoló gereblyével a kezében akkor futásnak eredek és Kanizsáig meg sem állok. Ha olyan lány akinek szép a szeme, akkor jó erősen megmarkolom a kapaszkodót (már ha egyáltalán járművön vagyok), hogy el ne ájuljak a gyönyörűségtől. A múltkor például valakivel egymás után többször is összeakadt a tekintetünk és mindennek tetejébe még rám is mosolygott. Én meg azonnal szédülni kezdtem, elvesztettem az egyensúlyomat és néhány percig bizonytalan volt a járásom, támolyogtam mint akit tarkón találtak bennszülöttek mérgezett nyilai. Végül le kellett ülnöm és nyuszieledelt kellett elővennem a táskámból, hogy megetessem a körém sereglett tucatnyi rózsaszín nyuszikát... A kérdés nem is annyira az mit kell tenni akkor amikor összeakadnak a tekintetek, inkább az mit kellene tenni egy kellemes, növényi olajos és símogató masszázs érdekében...
tegnap 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki az idegen akkor rá mosolygok, kacsintok.
tegnap 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus, rámosolygok, különben nem csinálok semmit extrát, csak másfelé nézek.
tegnap 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb eltekintek róla.
tegnap 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!