Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van az, hogy ha valaki...

Mitől van az, hogy ha valaki előadáson ül, legtöbb előadó őt nézi előadás közben, értelmes az arca, vagy a tekintete?

Figyelt kérdés

Mi lehet vonzó benne, ha nem is mosolyog, csak normalisan néz.

Es 50 közül is megtalálja az előadó.

Vagy az utcan ő az első, akinek reklamot adnak, vagy útbaigazítást kérnek tőle

2024. ápr. 18. 20:57
 1/5 Ghgj ***** válasza:
100%
Értő figyelemmel néz, és nem kapja el a fejét szemkontaktus esetén. Saját tapasztalatból mondom, egy időben kísérletezgettem azzal, hogy nem használtam fülest, és ha az utcán összeakadt valakivel a tekintetem, tartottam a szemkontaktust. Kb. 5x annyian kértek tőlem útbaigazítást, mint amúgy.
2024. ápr. 18. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a kisugárzásoddal éred el ezt
2024. ápr. 19. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
En nem tudatosan keresem es tartom a szemkontaktust, hanem velem keresik ezt
2024. ápr. 19. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Előadásokon:

értelmes tekintete van, érződik, hogy figyel, fel is fogja, amit neki mondanak, fejben jelen van, aktívan figyel.

Ez amúgy velem is rendszeresen megesik, amikor ténylegesen odafigyelek. Amint lankad a figyelmem, vagy elterelődik, az előadó is kevesebbet néz felém.

Ellenkező esetben, amikor én tartok előadást, is szívesebben veszem fel azokkal a szemkontaktust, szívesebben nézek azokra/azok felé, akikről lerí, hogy érdekli a téma, figyel, és rajtam van a figyelme teljesen.

Az utcán pedig azokat szokták leszólítani, aki olyannak tűnik, aki szívesen segít, aki megközelíthető, és érződik, hogy megbízható, nem hajtja el az illetőt, segítségnyújtás nélkül.

2024. ápr. 22. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2024. ápr. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!