Igaz hogy az emberi szemből ki lehet olvasni az értelmet, tehát a tekintetéből látszik valakinek, hogy mennyire értelmes, lehet vele komolyabb dolgokról is kommunikálni, vagy hogy nincs meg ez tulajdonság benne?
Aki ránézésre akar ítélkezni emberek felett az úgy is pofára esik.
Hidd el mindenki tud valami olyat, ami te nem. Kérdés, hogy te észre veszed e.
Talán nagyon szélsőséges esetekben ez igaz lehet, de nagy általánosságban nem mernék ilyen következtetéseket levonni.
És számodra egy matematikus, aki köpni nyelni nem tud a politikával és földrajzzal kapcsolatban az értelmetlen?
Csak mert ez jön le a mondandódból… és ezért írtam, hogy nem mernék nagy általánosságban ilyen következtetést levonni, csak szélsőséges esetekben talán, bár inkább ott sem.
6-os nyilván olyanokról beszélek, akikkel nap mint nap beszélgettem, tehát 1 vagy 2 párbeszédből én sem állapítottam meg, mondjuk sejtéseim voltak. De kb. mire 3-dik 4-dik alkalommal találkoztam vele, már nyilvánvaló volt.
4-es nyilván nem értelmetlen egy matematikus, aki ezt a szintet eléri, az általában más területeken sincs alacsony szinten. Meg vannak olyanok is, bár viszonylag ritka, aki egy adott szakterületen nagyon magas szinten a van, más dolgokhoz meg analfabéta.
Nem ezt kérdeztem,de mindegy...
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!