Ha valaki végigmér a tekintetével, akkor lenézi azt akit méreget?
Figyelt kérdés
júl. 25. 20:32
5/9 anonim válasza:
Nem!
Engem ma egy csaj nézett a villamoson. Meg vice Versa, de én nem látványosan mertem tetőtől talpig.
Az ő tekintete megállt kicsit olyan csípő magasságban. Azóta se tudom, hogy a farkincám nézte vagy a karóramat. 4-6 villamoson történt. Tetszett nekem a csajszi
6/9 anonim válasza:
Hát én mindenkit próbálok felmerni és sokszor vágok mogorva vagy szomorú arcot
7/9 anonim válasza:
Ha egy férfi egy csinos, fiatal, lengén öltözött nőt végigmér tetőtől talpig, holtbiztos, hogy nem nézi le. ;-)
8/9 anonim válasza:
Le is nézheti, de úgy is méregetheti, mint potenciális "ellenfél" mondjuk egy bárban, jó pár pia és beszólás után. De az is lehet, hogy az illetőnek tetszik a másik *úgy*, vagy van rajta valami, ami miatt irigykedik rá. Vagy csak szimplán érdekesnek találja őt.
Függ a helyzettől, a tekintettől és a testbeszédtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!