Milyen magyarázat van arra, ha valaki meglát engem, megmerevedik egy pillanatra kinyílik a szája tágra nyílik a szeme tetőtől talpig végigmér a szemével, majd lesüti szemét gyorsan és elsiet mintha üldöznék?
Csak azért kérdem, mert egy iskolatársamról van szó. Már többször észrevettem, hogy bámul. Nincs mit szépíteni, szó szerint bámul. És amikor észreveszi, hogy én észrevettem, eltűnik gyorsan.
Buda Béla: A közvetlen emberi kommunikáció szabályszerűségei: A metakommunikáció jelensége és szerepe c. könyve szerint erre egy magyarázat van, nem több.
Szerintetek?
Extrém megjelenésű vagy? :D van tetkód, piercinged, egyéb feltűnő és kirívó dolog rajtad?
egyébként lehet, hogy bejössz neki :D
a világon semmi ilyesmi nincs rajtam kutya közönséges vagyok.
de még ha lenne is rajtam ilyesmi: gondolod hogy emiatt bámul meg kismilliomodszorra?
marha érdekes tetkónak kéne annak lennie, hogy százezredszerre is érdekes legyen...
van tetkód, piercinged, egyéb feltűnő és kirívó dolog rajtad?
Vagy te vagy a Frankenstein szörnyetege, vagy a rég elhunyt nagymamájára emlékezteted.
De az is lehet, hogy a reggeli lágytojás kívánkozik vissza belőle.
Nézd meg, hogy nem penészes-e a füled, esetleg nem nőtt ki még egy lábad, vagy valami hasonló.
Persze az is lehet, hogy az osztályfőnököd bemagyarázta neki, hogy agyon fogod verni. Ilyenkor az ő helyében én is hasonlóképpen reagálnék.
De ha akarod, gondold azt hogy szerelmes beléd. :)
na hát épp ez az!
nagyon remélem hogy NEM ez a helyzet.
ezért keresek más magyarázatot. hátha van.
mert a képlet egyébként a napnál világosabb. belém van zúgva. ennyi.
csak mivel egy AZONOS nemű emberről van szó, így remélem hátha akad vmi épkézláb egyéb magyarázat is.
most lehetne erre mondani: menj oda kérdezd meg!
ostovba ötlet lenne hiszen mit mondana? (na vajon mit? azt hogy: dehogy!)
De ha akarod, gondold azt hogy szerelmes beléd. :)
"a világon semmi ilyesmi nincs rajtam kutya közönséges vagyok.
de még ha lenne is rajtam ilyesmi…"
Ezek szerint, nincs rajtad semmi. No, itt a bökkenő. Lehet, nagyok a cickóid, vagy borotvált vagy alul. Vegyél fel valamit!!!
rendkívül jót nevettünk, add meg a koordinátáidat megmondom merre van a Duna, és irány!
jégzajlás nincs ugyan de a sodrás is elég.
Ezek szerint, nincs rajtad semmi. No, itt a bökkenő. Lehet, nagyok a cickóid, vagy borotvált vagy alul. Vegyél fel valamit!!!
mivel fiú vagyok így nem igazán.
de ha ennyire ráérsz, adok én neked munkát.
Remegtek a cickók, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!