Amikor az utcán direkt feltűnően végignézek egy lányon, majd a szemébe nézek és mosolyog, az azt jelentheti, hogy ő sem tart engem csúnyának, vagy csak zavarban van?
Egyszer egy lány ugyanezt csinálta velem, én is picit elmosolyadtam akaratlanul is. Gondoltam kipróbálom, szinte mindegyik elmosolyodik.🤷♂️
Persze csak akkor, ha már előtte "összakadt" a tekintetünk, különben észre sem venné.
Ha rád mosolyog egy lány, akkor több mint valószínű, hogy szimpatikus vagy neki.
Ha zavarban lenne, akkor elfordítaná a fejét, vagy lesütné a szemét, de csak úgy "zavarban vagyok" alapon nem mosolyog rád egy lány, ha nen tart szimpatikusnak.
Röviden, igen, kölcsönös a szimpátia, azért mosolyog rád, mert te is bejössz neki.
Valószínűleg tetszel nekik, van náluk esélyed.
Van amikor csak szimplán rád mosolyog mert te is azt teszed.
Egyáltalán nem igy van!
Sokszor viselkedtek igy velem (nő) de en undorítónak tartom az utannam futyulest es egyeb feltunoen bámuló ffiakat.
Mosolygok de csak rajtuk, mert SZÁNALMASAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!