Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Mely tulajdonságok...

Lányok. Mely tulajdonságok alapján döntitek el, hogy valakire fiúként, vagy férfiként tekintetek?

Figyelt kérdés
dec. 7. 22:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
inkább tettek alapján
dec. 7. 22:28
 2/20 anonim ***** válasza:
Egy kettőnk által okozott problémát a kapcsolatban együtt oldunk meg és nem én egyedül.
dec. 7. 22:31
 3/20 anonim válasza:
Sok mindenben megnyilvánul, de abban egyetértek az első válaszolóval, hogy többnyire tettekben. Ugyanis azon keresztül látsz bele a gondolkodás módjába (bár az lehetetlen hogy valakinek a gondolataiban olvass, szóval na 😂). Igazából nem tudom különösebben kifejteni, a tettek beszélnek legtöbbször a szavak helyett
dec. 7. 22:40
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Felelősségvállalás, önbizalom (nem elbízottság!), érettség érzelmi szinten, és az, ahogy másokkal bánik. Gondolok itt tiszteletre, udvariasságra, elővigyázatosságra.

Az én szememben nem férfi, aki ezekkel nem rendelkezik. Mindegy hány éves. Bár nőkről is hasonlóan gondolkozom.

dec. 8. 01:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is a felelősségvállalást akartam írni. Nagyjából ez különbözteti meg a gyereket a felnőttől. Az az ember (akár férfi, akár nő), aki felnőtt korúként nem képes felelősséget vállalni magáért és a tetteiért, az nem felnőtt, ő megmaradt egy gyerek szintjén.

Felelősségvállalásba beletartozik az is, hogy be tudod ismerni, ha hibáztál, ha valamit te csinálsz/csináltál rosszul és hajlandó vagy a fejlődésre, javításra, változásra, változtatásra. Számomra ezért is az egyik legkiábrándítóbb viselkedés a felelősséghárítás és másra mutogatás, mindenért mások hibáztatása.

dec. 8. 05:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Tettek, gondolkodás alapján, valamint, amik még nagyon fontosak: tud-e felelősséget vállalni a tetteiért, mondandójáért, érett-e kellően (értelmi és érzelmi szinteken is), hogyan bánik a körülötte lévő emberekkel.
dec. 8. 11:02
 7/20 anonim ***** válasza:
Meg, amit közben kihagytam a #6-os válaszomból; tud-e éretten, nyíltan és értelmesen kommunikálni.
dec. 8. 11:03
 8/20 anonim ***** válasza:
44%
A kora alapján. Olyan 25 felett már nem mondom senkire hogy fiú, akkor sem ha gyerekesen viselkedik. Azt is utálom ha a nőket stresszelik azzal, hogy mitől igazi NŐ egy nő. Szerintem bunkóság bárki nemi identitását kétségbe vonni csak azért mert esetleg nem úgy viselkedik ahogy nekem tetszik.
dec. 8. 21:54
 9/20 anonim ***** válasza:

1. Kor. Akármennyire érett, felelősségteljes, egy 17-18 éves srácre nem tudok férfiként tekinteni.

2. Érettség, felelősségvállalás, felnőtt módjára való viselkedés (pl. tudja kulturáltan kezelni azt, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné, eltartja magát vagy egyetemistaként végig a topon van a tanulmányait és az adminisztrációt tekintve - nem kell ötösnek lennie, de kövesse nyomon, melyik órára mi a tanulnivaló / beadandó stb)

3. Olyan durva konfliktusba, ami nagy hatással van rá, képes-e kiállni az igazáért

4. El tudja magát látni.

dec. 9. 10:23
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
A pénztárcája alapján
dec. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!