Lányok. Mely tulajdonságok alapján döntitek el, hogy valakire fiúként, vagy férfiként tekintetek?
Figyelt kérdés
dec. 7. 22:25
11/20 anonim válasza:
#10 Gondolom faszi vagy. Nők nem írnak ilyet, csak a nőket lejáratni próbáló hímek.
12/20 A kérdező kommentje:
Igen, tuti pasi. Habár én is pasi vagyok, egyből felismertem hogy egy pasi troll.
dec. 9. 14:32
17/20 A kérdező kommentje:
Kisgyerek. Elkezdődött a téli szünet?
dec. 9. 16:50
18/20 anonim válasza:
Nekem semmi problémám nincs vele, ez a legfontosabb az életben
Kérdező neked mi most a konkrét bajod? Felteszel egy kérdést és nem megfelelő válaszok is érkeztek? Ez szokott így lenni sajnos :)
19/20 anonim válasza:
Egyébként nem értem miért tesznek úgy egyesek, mintha ebben a világban mit sem számítanának az anyagiak. Ezt észre nem venni önámítás. Lehet itt mindenféle romantikában hinni, csórikámmal senki nem fog összejönni senki csupán a két szép szeme miatt, ha nincs mögötte valamilyen bázis. Ez teljesen jogos elvárás mindkét fél részéről, hogy a másiknak is megfelelő egzisztenciája legyen, ha nekem az van, de miért gondoljátok, hogy ennek a tényezőnek nincs jelentősége sem az életben, sem a kérdés szempontjából? Már ha ennyire konzekvensen tagadjátok, meg kikéritek magatoknak.
20/20 anonim válasza:
Egyrészt nem ez volt a kérdés, másrészt hogy jössz te ahhoz, hogy a nők nevében kijelentsd, hogy "A pénztárcája alapján" döntik el, hogy valaki a szemükben felnőtt-e vagy sem?
Olyan kérdés alatt kezdtél el tobzódni, amiben nem a te véleményedet kérték ki (még mindig azt feltételezem, hogy faszi vagy, de javíts ki ha tévedek) ugyanis a kérdező a lányokat, nőket szólította meg. És olyan olyan témán tobzódsz, aminek semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!