Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mik azok a dolgok...

Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?

Figyelt kérdés

tegnap 11:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

- Nyáron egy elegáns térdnadrág vagy szoknya munkahelyen is elfogadott, míg a férfiak megsülnek.

- Általánosságban könnyebben boldogulunk a testszag kérdésével, és most csak a hormonális okokra gondolok, nem a higiéniai neveltetésre.

- Orvosi segítséget könnyebben keresünk, a férfiakba sokszor belenevelik hogy a betegséget szégyellni kell.

A szexualitással kapcsolatos "előnyök" számomra hátrányok. Sok nő számára azok, de valamiért az van a köztudatban hogy mi vagyunk a kis létszámú kivétel. Emiatt lennék szívesebben férfi. A női test már önmagában a szexualitás szimbóluma kultúránkban. Esélyem sincs úgy létezni, hogy ettől megszabaduljak, csak ha már látványosan megöregszem.

tegnap 17:05
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

30 miért ne lehetnênk nőiesek? Nem hiszem, hogy a kinézetükkel lenne bajuk.

Nekem pl ami nem tetszik a női létben; menstruáció (oké, ezt megszűntettem cerazettel), terhesség, szülés és az hogy ez mennyire szétbaxxa a testet és egészséget, minden állásinterjún fő kérdés hogy van-e gyerekem (nincs = innen fog menni fialni), csokozni is biztos akarok (erre is mindig rákérdeznek és leszarják hogy már van házam, nem csokozok, nem pulyavárózok, BIZTOS HOGY FOGOK!)

ha leszbinek vallom magam vagy nemzőképtelennek akkor is jövendőbeli csokos fialógép vagyok. (Minek hívnak be egyáltalán interjúra, azt se értem)

Az átlag magyar pasi olyan ,hogy szebbet szarok tőle de henry cavillnak érzik magukat, nyomulnak. Bekerülök egy új munkahelyre, mindegyik potrohos féreg dugni akar.

Egy pasinak nincsennek ilyen gondjai. Pl az élettársamat rohadtul nem kérdezi senki hogy mikor lesz gyereke, csok, meg mi egyebek. Emberként kezelik. A nő egy két lábon járó punci/petefészek.

tegnap 17:07
 33/36 anonim ***** válasza:

13

Álomvilágban élsz? Több országban annyi a női katona mint a férfi, van ahol ez a normális. Háború esetén ha már kevés a férfi a fronton, zavarják oda a nőket!

Tájékozódj!

tegnap 17:09
 34/36 A kérdező kommentje:
#32 Ha az átlag magyar férfi olyan hogy szebbet szarsz tőle akkor miért jobb férfinak lenni?
tegnap 17:39
 35/36 anonim ***** válasza:
Leírtam. Tanulj meg olvasni.
tegnap 17:41
 36/36 anonim ***** válasza:

Eredetileg a gyerekvárást gyerekszülést akartam mondani.

De ahogy a kérdező kanyarította, hozzátenném, hogy a férjem, bár volt katona, sose járt életveszélyes helyzetben.

Engem meg, egy lepényleválásos brutális vérzés miatt majdem eltemettek gyerekestől.

Jó további fantáziálást kedves kérdező!

tegnap 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!