Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?
Sokkal árnyaltabb ez a dolog. Összességében szerintem nőnek lenni nehezebb, mint férfinak.
F
Talán ezek:
- háború esetén őket nem küldik a frontra
- megélnek a testükből
Szerintem az egyetlen ilyen ok, az az anya-gyermek viszony, mármint ha nő vagy, akkor átelheted a terhesseget, szülést, lehetsz sokat együtt a babáddal, általában azért a nőknek szorosabb a viszonyuk a gyerekeikkel, és ez egy nagy dolog szerintem. Én örülök, hogy anya lehetek, nem apa.
De amugy ennyi, egyebként szerintem könnyebb ferfinak lenni megelhetes, életalakítas szempontjàból.
A szép nők szépek, de a jóképű férfiak is jól néznek ki. (Mondjuk a szépség amúgy is csak akkor előny, ha abból akarsz megélni. Ha más terved van akkor semleges/hátrány inkább.)
Kopaszodni ezer okból lehet, ráadásul nőként kevésbé elfogadott kopasznak lenni, mint férfiként.
A többi ok?
“ ha nő vagy, akkor átelheted a terhesseget, szülést”
Ez is csak annak előny aki vágyik rá. Nekem pl nőként az egyik legrosszabb rémálmom a teherbe esés. :D
17, nyilván. De ugye egy férfinak meg alapból nem adott, hogy ilyen szoros viszonyt megélhessen a gyerekével.
Szerinten itt általánosságokban beszélünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!