Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mik azok a dolgok...

Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt sokkal jobb nőnek születni mint férfinak?

Figyelt kérdés

tegnap 11:25
1 2 3 4
 11/36 Fragments of Fantasy ***** válasza:
72%

Sokkal árnyaltabb ez a dolog. Összességében szerintem nőnek lenni nehezebb, mint férfinak.

F

tegnap 11:49
 12/36 anonim ***** válasza:
66%

Szerinted mi olyan jó benne?

tegnap 11:49
 13/36 anonim ***** válasza:
55%

Talán ezek:

- háború esetén őket nem küldik a frontra

- megélnek a testükből

tegnap 11:53
 14/36 A kérdező kommentje:
A nők sokkal szebbek, nem kopaszodnak, és még sorolhatnám napestig.
tegnap 11:54
 15/36 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az egyetlen ilyen ok, az az anya-gyermek viszony, mármint ha nő vagy, akkor átelheted a terhesseget, szülést, lehetsz sokat együtt a babáddal, általában azért a nőknek szorosabb a viszonyuk a gyerekeikkel, és ez egy nagy dolog szerintem. Én örülök, hogy anya lehetek, nem apa.

De amugy ennyi, egyebként szerintem könnyebb ferfinak lenni megelhetes, életalakítas szempontjàból.

tegnap 11:58
 16/36 anonim ***** válasza:
62%

A szép nők szépek, de a jóképű férfiak is jól néznek ki. (Mondjuk a szépség amúgy is csak akkor előny, ha abból akarsz megélni. Ha más terved van akkor semleges/hátrány inkább.)

Kopaszodni ezer okból lehet, ráadásul nőként kevésbé elfogadott kopasznak lenni, mint férfiként.

A többi ok?

tegnap 12:00
 17/36 anonim ***** válasza:
75%

“ ha nő vagy, akkor átelheted a terhesseget, szülést”

Ez is csak annak előny aki vágyik rá. Nekem pl nőként az egyik legrosszabb rémálmom a teherbe esés. :D

tegnap 12:01
 18/36 anonim ***** válasza:
46%

17, nyilván. De ugye egy férfinak meg alapból nem adott, hogy ilyen szoros viszonyt megélhessen a gyerekével.

Szerinten itt általánosságokban beszélünk

tegnap 12:04
 19/36 anonim ***** válasza:
43%
Azt hittem normálisat válaszoltam, de ez megint az incel kategória. xD
tegnap 12:11
 20/36 anonim ***** válasza:
31%
13" Nőket is besorozzák arab és mohamedán részeken , aki nem tud fegyvert használni nincs semmilyen eszköze edzetlenebb az hamarabb meghal . Férfi kísérők show-stripperek kitartottak is vannak .
tegnap 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!