Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Betegesen tudok hazudni, mi ez?

Betegesen tudok hazudni, mi ez?

Figyelt kérdés

Igaz kicsit fáradt vagyok, de kiírom ezt a kérdést. Nos, én kezdek magamtól félni, az történik velem, hogy alapjába véve mosolygok mint a tejbetök, de ha valaki felidegesít vagy a beszélgetés egy olyan irányt vesz amit szeretnék magam iranyába vinni kitalálok valami ordas nagy baromságot, de tényleg valami elképzelhetetlent akkor komolyan vesz mindenki.

Múltkor jött a melóhelyre egy futár csaj kb. ugy 26 volt mint én, és bekamuztam, hogy a lányom volt és elhitték.

Vagy amikor 25 voltam azt hazudtam, hogy nekem személyesen Orbán Viktor hozza az adókedvezményt hónap elején és könyörög szavazzak rá. Igen! Utána azt hallottam vissza, hogy hozzám jár Orbán, vagyis szólt a kollégám, hogy két kretén elhitte, komolyan vette és terjeszti.

Tudom, hogy nem ironizálnak, ismerem annyira őket, hogy sosem viccelnek. :(((

jan. 12. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Ffu, nagyon buta primitiv kornyezetben elsz akkor. De ez teged is minosit, ugye tudod? Gondolom ez az a tarsadalmi szint, akikkel en szoba sem allok soha.
jan. 12. 23:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen dolgokat elhisznek akkor gondolom milyen értelmiségiekkel dolgozol. Azt hittem hiteles, eladható hazugságokról van szó, erre ilyen baromságokról. Utolsó kommentemet a mai napon sem sikerült értelmes kérdés alá írnom...
jan. 12. 23:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy olyan dolog, amivel jobb lenne felhagyni. Most még, úgy-ahogy, kicsiben űzöd, de ki tudja, ez mikor változik meg, és mikor jön el az a pillanat, amikor szembe kell nézned a hazugságaiddal, annak következményeivel.

Lehet, "csak" a közeg hozza ezt ki belőled, mégsem hinném, hogy jó ötlet lenne ezt tovább folytatni.

jan. 13. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!