Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek (általában...

Azok az emberek (általában nők/lányok), akik ló/kutya/macska mániások lettek, de durván, betegesen, azok miért lettek azok?

Figyelt kérdés
Csalódtak az emberekben?
2023. máj. 12. 22:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Az nem beteges ha valaki szereti az állatokat.
2023. máj. 12. 22:52
 2/17 A kérdező kommentje:

Na, csak nem te is, 1-es?

Van olyan ismerősöm akit konkrétan elhagyott a férje, mert minden percét a kutyának szentelte, kitúrta a férjet az ágyból, a kutyával alszik, kel, minden perce, gondolata a kutya körül forog. Beszéltem vele és azt mondta, hogy soha senkiért nem adná oda a kutyát, ha lenne gyereke akkor is a kutya lenne az első. Tényleg nem beteges 😆

Én ilyen emberekre gondolok. Én is szeretem az állatokat, de nem viselkedek így...

2023. máj. 12. 22:56
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Sok állatom van, de nem lettem mániás. Pusztán azokon a kidobott, szétvert, megcsonkított, lebetegedett állatokon próbálok segíteni, akiket kedves embertársaink tettek tönkre.
2023. máj. 12. 22:56
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Miért zavar téged más mit csinál?

Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol?

Valószínűleg az ismerősöd férje egy balf.sz volt aki nem tudta megadni a nejének azt a szeretetet vagy bármit amire a nő vágyott ezért lesz.rta a pasit és inkább az állataival foglalkozott.

2023. máj. 12. 23:00
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ritka az, aki ennyire betesegen oda van az állatáért. Én pl egyet sem ismerek. De biztosan valami trauma állhat a háttérben.
2023. máj. 12. 23:10
 6/17 A kérdező kommentje:

3-as, de ez tök normális...

Én is ilyen vagyok. De nézd meg a 4-est, nem 100-as.

5, én többet is ismerek, a saját környezetemben. Bármikor előrébb helyezné a kutyáját, mint a saját gyerekét... Valahol félelmetes. És próbálják megmagyarázni, hogy ez a normális.

2023. máj. 12. 23:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy nőt, tíz éve ismerem, akkor még volt állása és 2 macskája. Valami bekattant nála és napról napra egyre inkább csak a macskák érdekelték már. Először csak napi 30-40 megosztás eltűnt/örökbefogadható macskákról, aztán elkezdett menteni macskákat, kidobta a férjét, jelenleg több, mint 20 macskát tart, hivatásos állatmentő lett, a munkáját rég abbahagyta, semmi se érdekli, csak a macskák, kb egy éve csak ilyen ügyben kommunikálunk. Pl felhív, hogy utaljak neki pénzt, mert becsapdázott egy kolóniát és nincs pénze állatorvosra, vagy megkér, hogy posztoljam tovább, amiket kitesz, ilyenek. Amennyirw tudom, mindenét eladta és úszik az adósságban. Egyszer annyit mondott a kérdéseimre, hogy a macskákkal senki se foglalkozik, mert mindenki a kutyákat menti ezért neki ez a feladata. Sajnálom őt amúgy, szerintem valami pszichés hatás érhette, segítek amennyit tudok, de nincs az a pénz, ami elég lenne.
2023. máj. 12. 23:23
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

Sokaknak betalált a kérdés.

Nem lehet 1 mondattal leírni őket.

Egyik szomszédunk egy macskát tartanak a kertes házukba. Imádják, de azért nem ivartalanítják, mert a macska családtag. De a kutyájuk egész életébe ki van kötve, egyszer 2 évig folyamatosan ugatott, szóltam, hogy rendőrség lesz, azóta csendben van.

Másik szomszéd meg egy parkban etette a macskákat, már ki is lett írva, hogy macska etetés tilos, amikor megkérdeztem, őt zavarja-e a kutyaugatás azt mondta az a dolga, én költözzek el.

Szóval 1-2 állatot szeretnek amúgy lesz2rják a világot.

2023. máj. 12. 23:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval minden évbe hasas a macska, de egy kismacska se marad meg ... ilyen állatbarátok
2023. máj. 12. 23:30
 10/17 A kérdező kommentje:

Basszus, mintha leírtátok volna 1-2 ismerősömet...

Ugyanez, kutyával.

Akit írtam, hogy kidobta a férjét, akivel amúgy tök jól megvoltak. Napi 8-10 megosztás kutyamenhelyek/kutyás posztok... Nem lehet sehova elhívni, mert csak a kutya körül forog az élete. Nem jön el szórakozni úgy mint régen, mert a kutyát nem hagyja egyedül, amikor ő hív, akkor mindig valami kutyás programra hív. Egyszerűen őrület :)

2023. máj. 12. 23:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!