Azok az emberek (általában nők/lányok), akik ló/kutya/macska mániások lettek, de durván, betegesen, azok miért lettek azok?
Na, csak nem te is, 1-es?
Van olyan ismerősöm akit konkrétan elhagyott a férje, mert minden percét a kutyának szentelte, kitúrta a férjet az ágyból, a kutyával alszik, kel, minden perce, gondolata a kutya körül forog. Beszéltem vele és azt mondta, hogy soha senkiért nem adná oda a kutyát, ha lenne gyereke akkor is a kutya lenne az első. Tényleg nem beteges 😆
Én ilyen emberekre gondolok. Én is szeretem az állatokat, de nem viselkedek így...
Miért zavar téged más mit csinál?
Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol?
Valószínűleg az ismerősöd férje egy balf.sz volt aki nem tudta megadni a nejének azt a szeretetet vagy bármit amire a nő vágyott ezért lesz.rta a pasit és inkább az állataival foglalkozott.
3-as, de ez tök normális...
Én is ilyen vagyok. De nézd meg a 4-est, nem 100-as.
5, én többet is ismerek, a saját környezetemben. Bármikor előrébb helyezné a kutyáját, mint a saját gyerekét... Valahol félelmetes. És próbálják megmagyarázni, hogy ez a normális.
Sokaknak betalált a kérdés.
Nem lehet 1 mondattal leírni őket.
Egyik szomszédunk egy macskát tartanak a kertes házukba. Imádják, de azért nem ivartalanítják, mert a macska családtag. De a kutyájuk egész életébe ki van kötve, egyszer 2 évig folyamatosan ugatott, szóltam, hogy rendőrség lesz, azóta csendben van.
Másik szomszéd meg egy parkban etette a macskákat, már ki is lett írva, hogy macska etetés tilos, amikor megkérdeztem, őt zavarja-e a kutyaugatás azt mondta az a dolga, én költözzek el.
Szóval 1-2 állatot szeretnek amúgy lesz2rják a világot.
Basszus, mintha leírtátok volna 1-2 ismerősömet...
Ugyanez, kutyával.
Akit írtam, hogy kidobta a férjét, akivel amúgy tök jól megvoltak. Napi 8-10 megosztás kutyamenhelyek/kutyás posztok... Nem lehet sehova elhívni, mert csak a kutya körül forog az élete. Nem jön el szórakozni úgy mint régen, mert a kutyát nem hagyja egyedül, amikor ő hív, akkor mindig valami kutyás programra hív. Egyszerűen őrület :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!