Azok az emberek (általában nők/lányok), akik ló/kutya/macska mániások lettek, de durván, betegesen, azok miért lettek azok?
Vannak emberek akiknek ezt dobta a gèp. Akik nem tudnak elmenni a problèma mellett ès kèpesek áldozatot hozni az ügyekèrt.
Velem is pont ez törtènt. Mivel tudom,hogy èn egy gondolkodó ember vagyok tudom azt is,hogy kèpes vagyok segíteni,megoldást találni bajban jutott kutyák számára. Azt is tudom,hogy ők nem kèpesek megoldani a problèmájukat. Ennyire egyszerű a kèplet ès akiben felèbred a felelőssègèrzet,elkezd a problèmával foglalkozni könnyen extrèm íven találhatja magát. Nekem is csak róluk szól a FB ès nagyjából minden itthon. Viszont vannak időszakok amikor kegyetlen jól esik elmenni a haverokkal valahova,otthon hagyni a kutyákat ès èlvezni a nèlkülük töltött időt mert bizony kell ez is. Ettől független a legtöbb ember tènyleg csak annyit lát belőlem,hogy rá vagyok kattanva a kutyákra mert vannak baromi nehèz időszakok is amikor nagyon ott kell lenni fejben velük ,olyankor semmi másra nincsen kapacitásom. Az ilyen fajta önkèntes munkához,de bármely másikhoz is hatalmas lelki erő kell ès kitartás.
Nyilván az aki főleg önèrdekű cèljait próbálja èrvènyesíteni(amivel az èg világon nincsen semmi baj) hülyènek fogja nèzni azt ha valaki ilyesmire teszi fel az èletèt. Egy idő után túl sok a környezetnek,hülyènek nèznek csak mert rákattantál egy olyan problèmára ami azèrt jött lètre mert akiknek kène vele foglalkozni azok leszarják. Èn nem csalódtam az emberekben,szeretek társaságban lenni mègis ilyen irányt vett az èletem. Tisztában vagyok vele,hogy mit gondolnak rólam de kinőttem már abból,hogy ez aggasszon.
14. vagyok. Annyit mèg hozzáfűznèk,hogy ha nem lennènek ilyen "kattant" önkèntesek nem csak állat ügyben,rászoruló családok támogatása,betegek segítèse akkor mègis ki foglalkozna a problèmákkal?
Az állambácsi? :D
Meg kène èrteni,hogy vannak akik a háttèrből foglalkoznak szociális problèmákkal amire rá is kell kattani ha eredmènyt akarsz elèrni.
Egy külső szemlèlő ebből csak annyit lát,hogy ez "nem normális" de vajon az normális,hogy senki sem hajlandó felelőssèget vállalni a problèmákèrt ès így pár emberre hárul a feladat akiket ráadásul mèg hülyènek is nèznek? :D Na ezen kène elgondolkodni szerintem.
Ez lehet egy kényszerbetegség, mint az alkohol, drog, telefon, cigaretta, amivel az illető eltereli a figyelmet a lelkiproblémáiról.
Persze nem mindegy, hogy valaki 10 méteres kötélen csaholó patkányokat ráncigál magután, és otthon megy az egésznapos beteges nyalifali, vagy normálisan fegyelmezett, jól nevelt, kutyát sétáltat, amit kutyaként kezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!