Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok betegesen ragaszk...

Miért vagyok betegesen ragaszkodó?

Figyelt kérdés
Őrülten ragaszkodom a páromhoz , mi lehet ennek az oka ?

jún. 11. 08:03
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
22 éves nő vagyok
jún. 11. 08:03
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
Ez nem baj. Ha szerencséd van,ő is ragaszkodik hozzád. Én például örülnék,ha hozzám betegesen ragaszkodna a párom. Nem kérek privátot.
jún. 11. 08:17
 3/16 A kérdező kommentje:

De ez eléggé nagy baj . Ha elmegyünk dolgozni és külön vagyunk 8 órát már akkor is nagyon hiányzik.

Úgy alakult hogy el kell utaznia 1 hónapra én meg üvöltöttem az utcan hogy nem akarom és valaki segítsen. Oda jöttek az emberek hogy mi a bajom én meg csak üvöltöttem és teljesen kifordültam magamból, párom meg lefagyva nézett .

Mentőt akartak hívni mert azt hitték nem vagyok normális ... Bár ez az eset után már én is erősen kételkedem magamban

jún. 11. 08:27
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam leírni ezt , de muszáj volt hogy szemléltessem mennyire durva a helyzet .
jún. 11. 08:29
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Hazudsz!
jún. 11. 08:33
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Gyerekkorod traumái okozzák.

Ha akarsz változtatni rajta, akkor megteheted.

jún. 11. 09:11
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem kéne meg folytatod ennyire a párodat. Ez azért kicsit beteges dolog, amit csinálsz.
jún. 11. 09:47
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon örülnék egy ragaszkodó barátnak.
jún. 11. 09:55
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Aki azt irja, hogy orulne, annak kivanom,hogy kapja is meg. Es majd utana beszelgessunk.

Kerdezo, jol sejted, ez nem egeszseges. Sulyos, gyerekkori elakadasaid vannak, amit leginkabb egy jo pszichoterapeuta segitsegevel tudnal kibogozni, ha mindent beleadsz.

jún. 11. 10:21
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
9# Engem tényleg nem zavarna. :)
jún. 11. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!