Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok betegesen ragaszk...

Miért vagyok betegesen ragaszkodó?

Figyelt kérdés
Őrülten ragaszkodom a páromhoz , mi lehet ennek az oka ?

jún. 11. 08:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
10# Én szeretném, ha tapadnának rám, mint legyek a légypapírra.. Nem vagyok pszichopata, egyszerűen csak szeretethiányos, ennyire egyszerű...
jún. 11. 11:21
 12/16 anonim ***** válasza:
4%
Én is szeretethiányos férfi vagyok, elviselem a ragaszkodást - nálam csak az a "gond", hogy meleg vagyok.
jún. 11. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne gond? Hogy jön ide, hogy kiket szeretsz? Senkit nem érdekel. Legyél jó ember és kész...
jún. 11. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Hú de jó lenne egy ilyen nőt találni.

A nők álltalában sajnos nem ragaszkodóak. A férfi az él-hal a nőért, a nők csak úgy elvannak.

Ezer nőből álltalában 1 ilyen van.

Ez van sajnos.

Ha én találnékvegy igazán ragaszkodó nőt, én nem üvöltenék az utcàn, hanem délutàn 3- kor végig sétálnák a körúton a villamos sineken a Nyugatitól a Blahàig, teljesen meztelenül.

jún. 12. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
20%
14# 😂😂🤣🤣😆😆🙉🙉
jún. 12. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:

A nő meg addig a hazad elott orditana, hogy hol vagy mar es miert hagytad magara. Hidd el, van az a szint, ahol ez mar egyaltalan nem pozitiv, es csak megfojt. Pl a borderline-osoknal tipikus ez.

jún. 12. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!