Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vannak úgy oda ettől?

Mit vannak úgy oda ettől?

Figyelt kérdés

Van egy unokatesóm akinél van egy ikerpár. Unoketesómék állandóan lepasszolják őket a nagyinak (aki az én apám húga), mert nekik mindig van valami fontosabb dolguk, mint a saját gyerekeik. Most karácsonykor mégis a család nagy része tömjénezte őket, hogy milyen türelmesek, milyen szépen nevelik a gyerekeket, így-úgy, amúgy... jaj de csodálatos család.. stb. Hát most csak szerintem nem nagy teljesítmény ez? Aztan persze megkaptam anyámtól, hogy szegényeknek milyen nehéz lehetett a kettő fiúval, én ezt nem tudhatom, nekünk nem egynemű és nem egykorú gyerekeink vannak.

Most abban mi a nehéz, hogy kb. 3 hónapos koruk óta vagy egyik vagy mindkettő le van passzolva. Értsd úgy, sokszor péntek estétől vasárnap délutánig nagyszülőkkel vannak, hétköznap oviban, délután meg szintén legalabb két nap lepasszolják őket. Amúgy az unokatesóm vállalkozó, a felesége meg nem dolgozik mert "rendezi a két gyereket" Hat így én is ki lennék simulva 🫣 meg lehetnénk mi is kedves család, abban a heti 10 órában amikor velem vannak a gyerekeim, bár én rosszul érezném magam ha nem lennének velem ennyit. Nyilván az rendben van ha néha van az embernek egy szabad hétvégéje vagy egy szabad napja, de ez már régen túl megy ezen a szinten szerintem.

ma 15:23
 1/6 anonim válasza:
100%
nekem ebben nem is az hangzik annyira gáznak hogy sokszor nagyszülőknél vannak a gyerekek, ha ez mindenkinek win-win. Hanem hogy miért kell ajnározni a szülőket, mikor így valóban nem hangzik túl nehéznek a gyereknevelés, rengeteg helyen nincs segítség és mindkét szülő 40 órában dolgozik, na az kihívás, ez viszont így tényleg laza
ma 15:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Sztem az a baj ezzel, hogy nem egy mezőnyben játszunk így mivel nyilván mi fáradtak vagyunk, türelmetlenek hozzájuk képest így kár összehasonlítani.
ma 15:56
 3/6 anonim válasza:
100%
összehasonlítani amúgy is kár. Ráadásul nem is vagyok benne biztos hogy ikrekkel a legnehezebb, szerintem az nehezebb ha két különböző korú gyerek van, főleg ha kicsi a korkülönbség. az meg hogy milyen neműek, azonos vagy nem, az teljesen mindegy
ma 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy a család nagy részének fogalma nincs arról, hogy nagyi neveli a gyerekeket.
ma 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Hmm.. de amúgy tudják, mert közel laknak a szüleink.

Nekünk 20 hónap van a gyerekek közt és egyik meg ovis, de amúgy már egész jó. Az nehezebb volt amikor még bölcsibe-oviba jártak.

ma 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem ovis és sulis, nem könnyebb 😅

Jó neki, most erre mit mondjunk.

ma 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!