Milyen tapasztalataid vannak/voltak INTP-ENFJ (pár)kapcsolatban?
16 personlities / MBTI kérdés...
Nyilván olyan válaszoljon aki tudja miről van szó, meg valami minimális rációt lát benne. Értsd: aki hüleségnek gondolja, ne írja le hogy hüleségnek gondolja. Gondolhatja tőlem, ez egy szabad ország (off: nem, amúgy nem az 😅), csak nem ez volt a kérdés. Köszi!
Szóval ha INTP-ként volt tapasztalatod ENFJ-vel, közelibb kapcsolatban (barát, párkapcsolat, családtag), vagy ENFJ-ként volt tapasztalatod INTP-vel, akkor ezekre lennék kíváncsi.
Mennyire működik, mi a buktató, sok-e a kompromisszum, mi az, ami nagyon jól működik...?Ilyenek...
Ezt inkább redditen kérdezd meg, van külön MBTI sub.
Itt sokan azt se tudják mik ezek a betűk.
Régen utánanéztem, tudom mik ezek, tudománytalan, laikus által, egy kiváló pszichológus munkásságából összerakott, nem valódi teszt.
Ne alapozz erre és ne eszerint keress barátot vagy párkapcsolatot (a kérdés arra utal: ez számodra befolyásoló tényező).
Tudtam, hogy lesz valaki, aki a kérdésben való kiemelés ellenére se tudja megállni, hogy leírja mi a véleménye.
"aki hüleségnek gondolja, ne írja le hogy hüleségnek gondolja."
NEM EZ VOLT A KÉRDÉS.
Ha annyira le akarod írni, írj ki egy kérdést "Szerintetek is laikus, tudománytalan, nem valódi teszt az MBTI?" kérdéssel. És akkor ott kifejtheted, és senki nem
fogja leszedni a fejedet, mint most én. (Ami nem azért van, mert nem értünk egyet, hanem azért mert fentebb leírtam, hogy ki NE írjon)
Ha utánaolvastál, biztos foglalkoztal a kognitív funkciókkal, amikkel carl jung foglalkozott, aki nem éppen laikus vagy tudománytalan.
Az, hogy ebből van egy rahedli olyan teszt ami gagyi (nem cska a 16personalities-es), arról maga az elmélet nem tehet, mivel nem az elmélet használja a tesztet, hanem a teszt az elméletet. Rosszul vagy jól.
Az hogy a kérdésbe mit látsz bele hogy mi alapján akarok kapcsolatot, az a saját projekciód, és előfeltetelezesed, nekem ahhoz közöm nincs, mivel a valóságtól mérföldekre van.
Hasonló hozzászólókkal ezek után nem foglalkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!