Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tapasztalataid vannak/v...

Milyen tapasztalataid vannak/voltak INTP-ENFJ (pár)kapcsolatban?

Figyelt kérdés

16 personlities / MBTI kérdés...

Nyilván olyan válaszoljon aki tudja miről van szó, meg valami minimális rációt lát benne. Értsd: aki hüleségnek gondolja, ne írja le hogy hüleségnek gondolja. Gondolhatja tőlem, ez egy szabad ország (off: nem, amúgy nem az 😅), csak nem ez volt a kérdés. Köszi!

Szóval ha INTP-ként volt tapasztalatod ENFJ-vel, közelibb kapcsolatban (barát, párkapcsolat, családtag), vagy ENFJ-ként volt tapasztalatod INTP-vel, akkor ezekre lennék kíváncsi.

Mennyire működik, mi a buktató, sok-e a kompromisszum, mi az, ami nagyon jól működik...?Ilyenek...

2023. aug. 3. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt inkább redditen kérdezd meg, van külön MBTI sub.

Itt sokan azt se tudják mik ezek a betűk.

2023. aug. 3. 01:10
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Régen utánanéztem, tudom mik ezek, tudománytalan, laikus által, egy kiváló pszichológus munkásságából összerakott, nem valódi teszt.

Ne alapozz erre és ne eszerint keress barátot vagy párkapcsolatot (a kérdés arra utal: ez számodra befolyásoló tényező).

2023. aug. 3. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
#2 ebben mi tudományosság kéne legyen? Adott kérdésekre válaszolsz és az alapján megmondja, milyen személyiség vagy, pl. tervezős/elemezgetős vagy spontán, szétszórtabb, extrovertált vagy introvertált stb, ebben semmi humbug nincs. De az tény, hogy párkapcsolatot, baráti kapcsolatot nem ez alapján kell megválasztani, mert minden ember egyedi és ennél sokkal összetettebb személyiségek vagyunk.
2023. aug. 3. 09:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy lesz valaki, aki a kérdésben való kiemelés ellenére se tudja megállni, hogy leírja mi a véleménye.

"aki hüleségnek gondolja, ne írja le hogy hüleségnek gondolja."

NEM EZ VOLT A KÉRDÉS.

Ha annyira le akarod írni, írj ki egy kérdést "Szerintetek is laikus, tudománytalan, nem valódi teszt az MBTI?" kérdéssel. És akkor ott kifejtheted, és senki nem

fogja leszedni a fejedet, mint most én. (Ami nem azért van, mert nem értünk egyet, hanem azért mert fentebb leírtam, hogy ki NE írjon)

Ha utánaolvastál, biztos foglalkoztal a kognitív funkciókkal, amikkel carl jung foglalkozott, aki nem éppen laikus vagy tudománytalan.

Az, hogy ebből van egy rahedli olyan teszt ami gagyi (nem cska a 16personalities-es), arról maga az elmélet nem tehet, mivel nem az elmélet használja a tesztet, hanem a teszt az elméletet. Rosszul vagy jól.

Az hogy a kérdésbe mit látsz bele hogy mi alapján akarok kapcsolatot, az a saját projekciód, és előfeltetelezesed, nekem ahhoz közöm nincs, mivel a valóságtól mérföldekre van.

Hasonló hozzászólókkal ezek után nem foglalkozok.

2023. aug. 3. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Te szeretnéd e tudománytalan teszt eredményeit párkapcsolatban "igazolva látni", így akinek előfeltételezései lehetnek, nem én vagyok. Nem én akarok erre a laikusok által összeállított tesztre építkezni, tapasztalatokat szerezni.
2023. aug. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!