Szeretitek a kávét?
Igen, de csak az itthoni, retró főzőset. A kapszulásnak nagyon furcsa íze van számomra az utóbbi években(előtte évekig csak azt ittam), manapság meg ha azt iszom, akkor szó szerint hányingerem van az első kortynál.
A trafikos kávé általában zaccízű, igénytelen, az is szinte ihatatlan. Maximum munkában iszom meg, hogy ne aludjak el.
Legjobb a kotyogós. :D
8, azt honnan vetted, hogy káros? Csak mert kb minden kutatás ennek az ellenkezőjét mutatta ki. Nyilván akkor, ha a megfelelő mértékkel fogyasztják.
12, a szívnek egyáltalán nem árt a normális mértékű kávéfogyasztás. Napi 1-3 kávé konkrétan javítja a szív-érrendszeri működést, növeli az élettartamot.
Nyilván, ha becsókolsz napi 8at, vagy eleve szívproblémáid vannak, akkor annak nincsenek jó következményei, de ez nem azt jelenti, hogy a kávé lenne a káros. Vagyhát ebben a felfogásban kb bármi minősülhet károsnak.
Szeretem, de nagyon ritkán tudom csak meginni, mert ég tőle a gyomrom.
Van, hogy munkában álmos vagyok, de pont pörögni kéne, na olyankor azért életmentő, gyomorégés ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!