Szeretitek az instant kávét?
ma 20:40
De hisz a nescafé erősségét Te magad szabályozhatod. Készíthetsz erősebb,(rövid) illetve gyengébb (hosszú) kávét.
Én is egyedül kávézok, naponta maximum kétszer. Ennyiért felesleges lefőzni azt a keveset. Meg macerás is (egyelőre koli, albérlet miatt). De azért a lefőzött kávé az igazi, a szüleimmel otthon azt iszom.
Egyébként a nescafés a legfinomabb szerintem az instant kávék közül. Nagyon óvatos vagyok ezen a téren, mert kóstoltam már irtó rosszakat is. Nem nagyon merek másmilyet venni, pedig vannak olcsóbbak is.
A nesc. közül a Classik és a Brasero finom, de nekem a Gold sem ízlett. A többi közül a D. E. Palomát kóstoltam, az sem jött be. Eddig mentem el a próbálkozásban. :)
(Az ilyen 3in1 meg 2in1 keverékek közül akármelyiket megiszom, ha muszáj, csak attól nem ébredek fel.)
A Nescafe classic és a Gold nekem a kedvencem.
Én instant kávét iszom, mert reggel ha felkelek, akkor gyorsabb az elkészítése. Sőt én csak meleg csapvizet engedek rá, nem forralok vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!