Melyik teamárkát szeretitek a legjobban?
Twinings és Greenfield teák.
de most megkóstoltam ezeket a Saga gyümiket és kifejezetten jónak találtam (bár a gyümiteát nem szeretem annyira)
Sir Morton Earl Grey a legleg. :)
Aztán Pickwick Lemon. A Milford vérnarancs is kedvenc ;) Ja, a Liptonnak volt pár éve a Citrus Fruits-a, na azt nagyon szerettem, csak azt kivonták és helyette behozták ezeket a drága piramis teákat :(
Lipton mentolos zöld tea. Csak ne lenne 550Ft egy 20-as doboz. Bár végülis ha azt nézem, hogy egy pohár tea 28Ft, nem olyan gáz. A natúr is jó belőle, végre egy olyan zöld tea aminek nem olyan az íze mintha a kertben szedett füvet főzném ki.
Amikor Írországban dolgoztam, ott rászoktam a kemény fekete teákra is, a Lyons volt a kedvencem, de itthon nem láttam, hogy lenne. Néha ebayről rendelek, az is olyan huszonpár forintra jön ki darabja.
Citromos teához meg egy fél liter vízbe egy yellow label, 4 teáskanál cukor, meg egy kis citrom. Ez olyan menzás jellegű lesz így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!