Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért volt akkor probléma pár...

Miért volt akkor probléma pár éve az "oltásellenesség"?

Figyelt kérdés

Én nem oltattam be magamat a Covid ellen.Pedig elkaptam és beteg is voltam rendesen.

Ismerősök, akik oltatták magukat, bizony szereztek maradandó mellékhatásokat is.Egyikükben az oltás teljesen összekuszálta a vérnyomását, azóta gyógyszert szed rá.Másoknál felerősödtek az allergiás tünetek , a legrosszabb viszont az, akik szívproblémákat hozott elő.

Utólag az kiderült,hogy nekünk volt igazunk, akik nem oltattak.

Egy vakcinát normál körülmények között évekig tesztelnek.A covid oltásokat, meg kihozták pár hónap alatt.Nem biztonságosak teljesen, semmi garancia nincs,hogy nem okoznak maradandó károsodásokat.

Ki vállalja a felelősséget érte?

tegnap 20:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%

#21:15

Ugyan ennyi erővel mondhatnám a kovidban meghaltaknak kiszámlázottakra, hogy anekdota hogy egyáltalán abban haltak meg, mint ahogy te mondod hogy dehát nem az oltástól volt. Amikor megkapod az oltást és 1 hét múlva olyan ritka szájbetegség jelenik meg rajtad amit csak 1 egyetemi docens látott az országban, aztán ahogy a szervezeted legyűri az oltást el is múlik az azért elég gyanús... Butaság lenne így elzárkózni, hogy dehát nem így van...

És az neked nem kötelező, hogy "vagy beadatod vagy meghalsz"????? Mert hogy akkor nem dolgozhattál, tehát éhen halsz a munkád és fizetésed nélkül. Tényleg ennyi nálad az agyiszint?

tegnap 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

"Tényleg ennyi nálad az agyiszint?"

Ha nálad ez nem az érvekről szól, hanem hogy mindenképp engem hülyének állíts be, akkor felesleges időt pazarolnom.

tegnap 21:33
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
De kötelezővel szinte egyenértékű zsarolás és fenyegetettség volt! Mint ahogyan a Dragon Ball Z régi X-korhatáros száműzési próbáját mondják úgy sokan, hogy betiltással szinte egyenértékű volt.
tegnap 21:40
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
A saját esetem úgy volt, hogy immunproblémával simán átszáguldott rajtam és magas ellenanyagot termeltem. Az első perctől kezdve felfújtnak gondoltam, mentem túrázni, találkoztam baráttal, rokkant anyumon és nagymamámon sem jelentkezett. Koncertek miatt kétszer kértem tesztet és rekordmennyiségű ellenanyagot találtak bennem. A munkahelyem miatt kötelezve lettem és az immunproblémám miatt elvileg be sem szabadott volna adni. Nekem nem lett óriási gondom, de minden második hónapban van furcsa rosszullétem és valamelyik orvos halkan (nem hivatalosan) ugyanúgy az oltásra fogja. Nem tagadom a Covid-ot, de igazi szakértő tudás nélkül fejetlenség és valóditól nagyobb káosz uralkodott el. Én úgy hiszem, hogy ez egy próbatétel volt az emberiségnek és megint elbuktunk. Ahogyan a spanyolnáthánál is, különben ez a 100. évenként visszatérő járvány rokona ugyanúgy. Már ott megbukott az egész, hogy minden egyes beteg és idős ember rettegjen.
tegnap 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, hogy mindig a nem oltottaknak vannak olyan ismeroseik, akiknek mindenféle bajuk lett oltás után. Most én is sorolhatnám, hogy a környezetemben meg ki mindenkinek NEM lett újabb baja utána, de minek? Nyilván mindenki azt ír ide, amit akar, szóval nem mérvadó, hogy itt ki mit állít.
tegnap 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Milyen érdekes hogy egy vadiúj vírus úgy premier plánban nem okoz semmi gondot utólag de a legyengített vírus egy oltásban az már megöl 600 millió embert és mindenféle gondot okoz. hát Nobel-díjat mindenkinek
ma 01:01
 17/22 anonim ***** válasza:
20%

Amúgy a kérdésre a konkrét válasz az az hogy az oltásellenesek mind egytől egyig gyokerek. Itt jött ki az hogy ki értelmes és ki nem

Hát hogy jön ahhoz barki hogy egy vakcináról bármit merjen gondolni??!

Ez nem a mi dolgunk hanem a tudósoké. Ismétlem, tudosoke. Van aki már Nobel-díjat is kapott miatta.

Majd ha kap valaki Nobel-díjat akkor utána lehet nobeldíjas oltasellenes. De valamiért ilyen pont Nincs

ma 01:07
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

Pár év még semmi, Amerikában már hosszú évtizedek óta megy az ellenszenv az oltásellenesek között, akik szerint a kötelező védőoltások autizmust meg mit tudom én mit okoznak, és a többi ember között.

Mi csak most, a nagy C ideje alatt zárkóztunk fel az amcsikhoz intellektuálisan ilyen téren.

Egyébként jó dolog kritikusnak lenni azzal kapcsolatban hogy mit adatsz be magadnak, de tudni kell önálló kutatómunkát végezni, elemezni adatokat és naprakészen tartani magunkat, mert az oké hogy nem akarsz birka lenni, de azért konteós se akarj lenni.

ma 02:22
 19/22 anonim ***** válasza:
73%

Ugyan már, itt is jó húsz éve megy már a hiszti a kötelező oltások miatt, volt is már miatta több eljárás, amikor az agyoniskolázott szülő nem volt hajlandó beoltatni a gyerekeit, mert szerinte attól autisták lesznek. Az egyik fő oltastagadonak egyébként pont hasonló okokból meg is halt a gyereke, és még utána is verte a tamtamot, hogy az orvosok ölték meg.

2013-ban volt több Waldorf iskolában is szamárköhögés járvány, mert a nagyon okos szülők kijátszották az oltási rendszert, és sorra betegedtek meg a gyerekeik egy olyan betegséggel, ami már szinte eltűnt, mióta oltanak ellene.

Bőven a covid előtt is jelen volt itthon is az oltasellenesseg, csak akkor azért volt jelen szűkebb körben a téma, mert gyerekkori oltasokrol volt csak szó.

ma 07:56
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Az oltásokat évek óta fejlesztették és teszteltét totikban, mivel a covid is egy mestesrégesen generált vírus volt a haszonszerzés okán.
ma 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!