Miért volt akkor probléma pár éve az "oltásellenesség"?
Én nem oltattam be magamat a Covid ellen.Pedig elkaptam és beteg is voltam rendesen.
Ismerősök, akik oltatták magukat, bizony szereztek maradandó mellékhatásokat is.Egyikükben az oltás teljesen összekuszálta a vérnyomását, azóta gyógyszert szed rá.Másoknál felerősödtek az allergiás tünetek , a legrosszabb viszont az, akik szívproblémákat hozott elő.
Utólag az kiderült,hogy nekünk volt igazunk, akik nem oltattak.
Egy vakcinát normál körülmények között évekig tesztelnek.A covid oltásokat, meg kihozták pár hónap alatt.Nem biztonságosak teljesen, semmi garancia nincs,hogy nem okoznak maradandó károsodásokat.
Ki vállalja a felelősséget érte?
#21:15
Ugyan ennyi erővel mondhatnám a kovidban meghaltaknak kiszámlázottakra, hogy anekdota hogy egyáltalán abban haltak meg, mint ahogy te mondod hogy dehát nem az oltástól volt. Amikor megkapod az oltást és 1 hét múlva olyan ritka szájbetegség jelenik meg rajtad amit csak 1 egyetemi docens látott az országban, aztán ahogy a szervezeted legyűri az oltást el is múlik az azért elég gyanús... Butaság lenne így elzárkózni, hogy dehát nem így van...
És az neked nem kötelező, hogy "vagy beadatod vagy meghalsz"????? Mert hogy akkor nem dolgozhattál, tehát éhen halsz a munkád és fizetésed nélkül. Tényleg ennyi nálad az agyiszint?
"Tényleg ennyi nálad az agyiszint?"
Ha nálad ez nem az érvekről szól, hanem hogy mindenképp engem hülyének állíts be, akkor felesleges időt pazarolnom.
Amúgy a kérdésre a konkrét válasz az az hogy az oltásellenesek mind egytől egyig gyokerek. Itt jött ki az hogy ki értelmes és ki nem
Hát hogy jön ahhoz barki hogy egy vakcináról bármit merjen gondolni??!
Ez nem a mi dolgunk hanem a tudósoké. Ismétlem, tudosoke. Van aki már Nobel-díjat is kapott miatta.
Majd ha kap valaki Nobel-díjat akkor utána lehet nobeldíjas oltasellenes. De valamiért ilyen pont Nincs
Pár év még semmi, Amerikában már hosszú évtizedek óta megy az ellenszenv az oltásellenesek között, akik szerint a kötelező védőoltások autizmust meg mit tudom én mit okoznak, és a többi ember között.
Mi csak most, a nagy C ideje alatt zárkóztunk fel az amcsikhoz intellektuálisan ilyen téren.
Egyébként jó dolog kritikusnak lenni azzal kapcsolatban hogy mit adatsz be magadnak, de tudni kell önálló kutatómunkát végezni, elemezni adatokat és naprakészen tartani magunkat, mert az oké hogy nem akarsz birka lenni, de azért konteós se akarj lenni.
Ugyan már, itt is jó húsz éve megy már a hiszti a kötelező oltások miatt, volt is már miatta több eljárás, amikor az agyoniskolázott szülő nem volt hajlandó beoltatni a gyerekeit, mert szerinte attól autisták lesznek. Az egyik fő oltastagadonak egyébként pont hasonló okokból meg is halt a gyereke, és még utána is verte a tamtamot, hogy az orvosok ölték meg.
2013-ban volt több Waldorf iskolában is szamárköhögés járvány, mert a nagyon okos szülők kijátszották az oltási rendszert, és sorra betegedtek meg a gyerekeik egy olyan betegséggel, ami már szinte eltűnt, mióta oltanak ellene.
Bőven a covid előtt is jelen volt itthon is az oltasellenesseg, csak akkor azért volt jelen szűkebb körben a téma, mert gyerekkori oltasokrol volt csak szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!